29 / 04 / 2024

Patrizia Moroso Haziran ayında Haaz'da!

Patrizia Moroso Haziran ayında Haaz'da!

Ünlü İtalyan markası Moroso’ nun sahibi ve kreatif direktörü Patrizia Moroso 5 Haziran Çarşamba günü Haaz'da düzenlenecek konferansta mimarlar ile buluşuyor...




Moroso’ nun İstanbul’ daki tek temsilcisi olan “Haaz”, geçen yıl 60. yılını kutlayan markanın sahibi ve kreatif direktörü olan  “Patrizia Moroso”, Haziran ayında yapılacak konferans ile mimarlarla bir araya geliyor.


Moroso ürünlerini 1952 yılından bu yana İtalya’ nın Udine şehrinde kaliteli ve çevre duyarlılığı sertifikalı mobilyalar üreten ünlü İtalyan mobilya devi Moroso, dünyanın en tanınmış tasarımcılarından Ron Arad, Patricia Urquiola, Ross Lovegrove, Konstantin Grcic, Alfredo Haberli, Marcel Wanders, Tokujin Yoshioka, Nendo ve Ayşe Birsel isimleri ile çalışarak, tüketicinin yaşam stilini, ihtiyaçlarını ve alanları efektif kullanma biçimini dikkate almasıyla tanınıyor. 

Markanın yaratıcısının kızı ve aynı zamanda Moroso’ nun kreatif direktörü Patrizia Moroso, Haaz’ da mimarlarla buluşacağı konferansta aynı zamanda markanın 60 yıllık hikayesini anlatan “Metamorphosis” kitabınıda lanse ediyor olacak.


Geri Dön