07 / 05 / 2024

Payas İnşaat konkordato talep etti!

Payas İnşaat konkordato talep etti!

Payas İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından 2. Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığı'na konkordato davası açıldı. 



Davacı Payas İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etti. Payas İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2. Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığı'na konkordatonun tasdiki davası açtı. 

Konkordatonun tasdiki davası nedeniyle; Esentepe mahallesi, Milangaz caddesi, No. 73 A Blok K. 2 D. 5 Kartalİstanbul adresinde faaliyet gösteren, İstanbul Ticaret Sicilinde 969232-0 sicil numarası ile kayıtlı ve Kartal Vergi Dairesi 7230436074 vergi kimlik numaralı vergi mükellefi Payas İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından talep edilen konkardatonun tasdiki davasında 
2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde 3 aylık geçici mühlet verilmiş olup, konkordato komiseri olarakİcra İflas Hukukçusu Mehmet Kamil Yıldırım, Yeminli Mali Müşavir Emine Leyla Kıyat ve İnşaat Mühendisi Mehmet Ali Güldal atandı. 
 


Geri Dön