15 / 05 / 2024

Paycell ve Aytemiz’den sürücülere müjde: Akaryakıtta yüzde 3’e varan indirim fırsatı!

Paycell ve Aytemiz’den sürücülere müjde: Akaryakıtta yüzde 3’e varan indirim fırsatı!

Yaklaşan yaz  mevsimi ve Kurban Bayramı ile birlikte tatil planları da yapılmaya başladı. Çalışanlar yıllık izinlerini bayram tatili ile birleştirip uzun bir tatilin hayallerini kurarken, arabasıyla tatile gitmeyi planları bekleyen güzel haberler var.



Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte seyahat planları da arttı. Yaklaşan Kurban Bayramı tatilini de hesaba katarsak yıllık iznini bayram tatili ile birleştirip uzun tatil yapmak isteyenler şimdiden tatil yeri araştırmasına başladı bile. Ancak uçak ile değil de kendi aracı ile yola çıkmak isteyenlerin ise benzine gelen sürekli zamlar nedeniyle önemli bir maliyeti de göze alması gerekiyor. Ancak yaz tatiline kendi özel aracıyla çıkacakları, ödeme kuruluşlarının ve petrol dağıtım şirketlerinin güzel haberleri bekliyor.

Arabayla uzun yola çıkacakları sevindiren haber Aytemiz ve Paycell’den geldi. Her iki kurum yaptıkları iş birliği sayesinde sürücülerin benzin masraflarını avantajlı bir şekilde yapabileceğini duyurdu. Ödeme şirketi Paycell, Aytemiz ile iş birliğine giderek tüketicilere akaryakıt alımında yüzde 3’e varan indirim fırsatı sağlayarak seyahat bütçelerine katkı sunuyor. Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Aytemiz Vaay üyelerinin, Paycell ile yapacakları akaryakıt ödemelerinde, anında yüzde 3’e varan avantaj fırsatından yararlanacağı belirtildi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön