05 / 05 / 2024

Peker GYO'dan fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Peker GYO'dan fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Peker GYO'ya gönderilen 23 Haziran 2020 tarihli BİAŞ-2-2609 sayılı yazı gereği kapsamında "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 8. maddesine istinaden, şirketn payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, kamuya açıklanmamış özel açıklama yapılmad



Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı. 

Borsa İstanbul A.Ş. tarafından Peker GYO'ya gönderilen 23 Haziran 2020 tarihli BİAŞ-2-2609 sayılı yazı gereği kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1)  "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 8. maddesine istinaden, şirketn payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, kamuya açıklanmamış özel bir durumun olmadığı açıklandı.

Peker GYO'nun KAP açıklaması:
Borsa İstanbul A.Ş. tarafından şirketimize gönderilen 23/06/2020 tarihli BİAŞ-2-2609 sayılı yazı gereğince, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1)  "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 8. maddesine istinaden, şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, kamuya açıklanmamış özel bir durumun olmadığını bildiririz.
 


Geri Dön