06 / 05 / 2024

Peker GYO'dan özel durum açıklaması!

Peker GYO'dan özel durum açıklaması!

Peker GYO'nun pay fiyatını etkileyebilecek ve kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durum bulunmuyor. Şirketin faaliyetlerine başarılı ve karlı bir şekilde devam ediyor.



Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) özel durumu hakkında açıklama yaptı. 

Peker GYO'nun paylarında oluşan fiyat hareketleri hakkında yatırımcılarından gelen yoğun sorulara istinaden işbu açıklamanın yapılması zarureti doğdu. 

Şirketin paylarında son dönemde meydana gelen hareketler ile ilgili olarak, şirketin pay fiyatını etkileyebilecek ve kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durum bulunmadığı belirtildi. En son kamuya açıklanan 2020 yıl sonu finansal tablolarına da yansıdığı üzere şirketin faaliyetlerini başarılı ve karlı bir şekilde sürdürmekte ve yatırımlarına planlandığı şekilde devam etmekte.

Peker GYO'nun KAP açıklaması:
Saygıdeğer yatırımcılarımız,

Son günlerde Şirketimiz paylarında oluşan fiyat hareketleri hakkında yatırımcılarımızdan gelen yoğun sorulara istinaden işbu açıklamanın yapılması zarureti doğmuştur. Şirketimiz paylarında son dönemde meydana gelen hareketler ile ilgili olarak, Şirketimizin pay fiyatını etkileyebilecek ve kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durum bulunmadığını belirtmek isteriz. En son kamuya açıklanan 2020 yıl sonu finansal tablolarına da yansıdığı üzere Şirketimiz faaliyetlerini başarılı ve karlı bir şekilde sürdürmekte ve yatırımlarına planlandığı şekilde devam etmektedir.

Saygılarımızla


Geri Dön