11 / 05 / 2024

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 



DEİK'te (Türkiye Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) İspanya, İngiltere ve ABD İş Konseylerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Özalp, aynı zamanda Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD), Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) ve American Turkish Society (ATS) Yönetim Kurulu Üyeliği ile Inclusive Capitalism Yürütme Kurulu Üyeliğine de devam ediyor.

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Daha önce Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Danışma Konseyleri, Yönetim Kurulunda Kadın Derneği (YKKD) gibi çeşitli STK ve derneklerin Yönetim Kurulu’nda da görev yapan Pelin Akın Özalp, 2014 yılında TÜSİAD'ın en genç Yönetim Kurulu Üyesi seçildi.

Pelin Akın Özalp, halen Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam ediyor. 

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen GYO portföyüne yeni bir otel ekliyor!


Geri Dön