Proje Güncel

Pendik Ballıca Manzara Villaları'nda ön talep satışları başladı! Teslimler Aralık 2024'te!

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda ön talep satışları başladı. Peki Ballıca Manzara Villaları ne kadar? 

Ballıca Manzara Villaları projesi, İstanbul Pendik'te Ballıca bölgesinde Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor. Aralık 2024'te teslim edilmesi planlanan projede, ön talep satışları başladı. 

Ballıca Manzara Villaları'nda, 8 adet bağımsız villa yer alıyor. 4 proje ile 100'e yakın villa inşa edilmesi planlanıyor. İlk etap olan Ballıca Manzara Villaları, 5 bin 400 metrekarelik arazi üzerinde inşa ediliyor. 

Ballıca Manzara Villaları 4+1 triblex ile 6+1 fourlex olarak planlanlandı. Villaların büyüklükleri 210 ila 286 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor. Her villaya özel 2 araçlık otopark yer alıyor  ve  ormanın içinde ve göle komşu şekilde inşa ediliyor. 

BALLICA MANZARA VİLLALARI SOSYAL DONATILARI!

Ballıca Manzara Villaları projesi sosyal donatıları bakımından da dikkatleri üzerine çekmekiyor. Projede; açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, ateş çukuru ve kapalı sosyal tesis gibi pek çok farklı sosyal sonatı alanı yer alıyor. 

Ballıca Manzara Villaları, ayrık nizamlı ve geniş bahçeli olarak tasarlandı. Villaların bahçe alanları ise 300 ile 500 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor. Ayrıca, her bahçede organik tarım yapılabilecek bir sera alanı ile barbekü alanı yer alıyor. 


BALLICA MANZARA VİLLALARI NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ!

Ballıca Manzara Villaları, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika, Kuzey Marmara otoyolu bağlantısına 12 dakika mesafede konumlanıyor.

Proje, Okan Üniversitesi'ne yakınlığının yanı sıra Sabancı Üniversitesi, Terakki Lisesi, Koç Lisesi'ne de 15-16 dakika mesafede hayata geçiriliyor. Proje, Viaport ve Lens AVM'ye 8 dakika, Tuzla Viaport'a 10 dakika uzaklıkta.

BALLICA MANZARA VİLLALARI FİYATI NE KADAR? 12 AĞUTOS 2024 FİYAT LİSTESİ

Ballıca Villaları'nda villa fiyatları;

4+1 villaların fiyatları 23 milyon 950 bin liradan,
5+2 villaların fiyatları ise 29 milyon 950 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede inşaa aşaması devam ediyor olup teslimlerin Aralık 2024'te yapılması planlanıyor. Firma, kendi bünyesinde villa satın almak isteyenler için vade farksız yüzde 50 peşinatla ödeme kolaylığı sağlıyor.

Web: https://ballicamanzaravillalari.com/

Tel: 444 5 923 

Ballıca Manzara Villaları'nda yüzde 50'si şimdi, kalanını anahtar teslimde ödeme fırsatı!

Ferah Evler Dragos Kartal'da lansmana özel fiyatlarla!