29 / 04 / 2024

Pendik Elite Side Projesi!

Pendik Elite Side Projesi!

Firma: Şua İnşaat

Proje: Elite Side

Şua İnşaat konut projelerinden olan Pendik Elite Side Projesi kapsamında yer alan konut tiplerinden 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 255 bin liradan başlangıç gösteriyor...



Pendik'te hayata geçirilen  Elite Side  projesi,  Şua İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Toplamda 7 bloktan oluşan Pendik Elite Side Projesi kapsamında toplam arsa alanı ise 17 bin metrekare olarak belirlendi. 


Pendik Elite Side Projesi satılık konut tipleri  2+1, 3+1, 4+1 şeklinde tasarlandı. 1 oda 1 salon konutların tamamının satıldığı Pendik Elite Side Projesi kapsamında fitness center, basketbol sahası, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, sauna, kapalı otopark, dinlenme alanları ve oyun alanları bulunuyor. 


2 etap halinde yükselen Şua Elite Side projesinde 300 daire bulunuyor. Pendik Elite Side Projesi kapsamında konutların alanları 85 metrekareden başlıyor ve 242 metrekareye kadar yükseliyor. 


Pendik Elite Side Projesi!


Pendik Elite Side Projesi satış fiyatları 2+1 konutlar için 255 bin TL'den başlıyor. Pendik Elite Side Projesi ödeme koşulları kapsamında faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Pendik Elite Side Projesi teslim tarihi ise 2013 sonu olarak belirlendi. 


Pendik Elite Side Projesi ulaşım: Alt Kaynarca Mah. Tavşantepe Mevkii E5 Yanyol Cad. No:34 Pendik - İstanbul


Pendik Elite Side Projesi iletişim

Telefon: 0216 390 91 92

Web Adresi: www.eliteside.com.tr


projeye sor



Geri Dön