28 / 04 / 2024

Pendik Finia Paşapark Evleri fiyat listesi!

Pendik Finia Paşapark Evleri fiyat listesi!

Firma: Finia Yapı

Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildiği Pendik Finia Paşapark Evleri fiyat listesi dahilinde başlangıç fiyatı 94 bin 750 TL olarak belirlendi. Projede banka kredisi kullanılıyor...



İstanbul Anadolu yakası Pendik bölgesinde inşa edilen Pendik Finia Paşapark Evleri fiyat listesi bilgileri öncesinde projenin diğer detaylarına geçelim. Proje, 178 daireden oluşuyor. 


Lokasyon olarak; E5'e 5 dakika, TEM'e 8 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede inşa edilen Finia Paşa Park projesi, 5 bloktan meydana geliyor. 


Finia Yapı imzası taşıyan Pendik Finia Paşapark Evleri fiyat listesi dairelerin konumu, alanı ve tipine göre değişiyor. Projede 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor. 


Pendik Finia Paşapark Evleri fiyat listesi!


Finia Paşapark projesinin sosyal donatı alanları arasında; fitness salonu, masa tenisi, otopark, güvenlik,  oyun alanları, hobi ve seyir alanları yer alıyor. Projede 10 bin TL ile ev seçimi yapılıyor.


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Pendik Finia Paşapark Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 94 bin 750 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan daireler 55 metrekare ile 230 metrekare arasında alanlara sahip.


Pendik Finia Paşa Park Konutları satış ofisi:

Telefon: 0216 307 05 82

Web: www.finiayapi.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön