28 / 04 / 2024

Pendik Selective Port'ta 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Pendik Selective Port'ta 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Port

Ön talep sürecine özel avantajlı fiyat ve ödeme seçeneklerinin devam ettiği Pendik Selective Port'ta yer alan konutların fiyatları 157 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.



Selective Port projesi;  Alper İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Toplam arsa alanı 13 bin 141 metrekare olan Alper İnşaat  Selective Port  projesi; Anadolu Yakası'nda Pendik  Ankara  Caddesi'nde inşa ediliyor. 


Ön satış süreci ve avantajlı fiyatlandırmanın devam ettiği Pendik Selective Port projesinde daire fiyatları 157 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Pendik Selective Port ta 157 bin TL den başlayan fiyatlarla!


Pendik Selective Port'ta yer alan daire sayısı 320 olarak belirlendi. Sabiha Gökçen'e 10 dakika mesafede yer alan Pendik Selective Port'ta 48 ay yüzde 0,90 faiz uygulanarak taksitlendirme yapılıyor. 


Metrekare birim fiyatlarının 2 bin 100 TL'den başladığı Pendik Selective Port'ta yer alan dairelerin alanları 55 metrekare ile 299 metrekare arasında değişiyor. 


Pendik Selective Port projesinde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.


Pendik Selective Port projesinin sosyal yaşam alanlarında loca ve meyve bahçeleri, çocuk oyun alanları, kameriye ve dinlenme alanları,  koşu ve yürüyüş parkuru, sosyal tesisler, yüzme havuzu ve kafeler ile güneşlenme alanları yer alıyor. 


Selective Port Pendik satış ofisi iletişim

444 11 89

www.selectiveport.com


projeye sor



Geri Dön