28 / 04 / 2024

Pendik Statü Park ne zaman teslim?

Pendik Statü Park ne zaman teslim?

Firma: Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Ortaklığı

Proje: Statü Park

Toplam 8 bin 529 metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Pendik Statü Park ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Eylül 2014 deniliyor. Projede yer alan konutların satış sürecine devam ediliyor...



Fiyatların 196 bin TL'den başlangıç gösterdiği Pendik  Statü Park  ne zaman teslim sorusunun cevabı öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim.


Dairelerin  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Kurtköy Statü Park projesinde banka kredisi kullanmak mümkün. Projede yer alan dairelerin satışları devam ediyor.


Toplam 218 adet dairenin yer aldığı Pendik Statü Park ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılı deniliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 52 metrekare ile 214 metrekare arasında değişiyor. 


Pendik Statü Park ne zaman teslim?


Statüpark Residence'ın sosyal donatı alanları arasında; yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, fuaye alanı, kapalı otopark, bahçe kafeteryası, hamam, çocuk oyun alanı bulunuyor. 


8 bin 529 metrekare alana sahip Pendik Statü Park ne zaman teslim sorusuna 2014 yılı Eylül ayı cevabı veriliyor. Proje,  Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Ortaklığı imzasıyla hayata geçiriliyor. 


Statü Park Pendik satış ofisi:

Telefon: (0216) 511 13 75 

Web Adresi: www.statupark.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön