28 / 04 / 2024

Pendik Yeşilbağ Evleri teslim tarihi!

Pendik Yeşilbağ Evleri teslim tarihi!

Firma: Hak Yapı

Proje: Yeşilbağ Evleri

Hakyapı Yeşilbağ Evleri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Projede fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor...



İstanbul Anadolu yakasında Pendik Yeşilbağlar'da hayata geçirilen Pendik Yeşilbağ Evleri Hakyapı imzası taşıyor.  Proje 68 adet konuttan meydana geliyor.


10 katlı tek blok şeklinde tasarlanan Hakyapı Yeşilbağ Evleri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 


Pendik Yeşilbağ Evleri 2 oda 1 salon konutlar 100 metrekare, 3 oda 1 salon konutlar ise 150 metrekare olarak belirlendi. Projede ev sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde taksit imkanından yararlanabiliyor.


Hakyapı Yeşilbağ Evleri'nin sosyal donatıları arasında kapalı otopark alanları, güvenlik, çardak dinlenme ve barbekü alanları, açık ve kapalı çocuk oyun parkları, toplantı salonu, spor salonu bulunuyor. 


Pendik Yeşilbağ Evleri teslim tarihi!

Teslimleri Haziran 2018'de gerçekleşecek olan  Pendik Yeşilbağ Evleri'nde fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor. Projede satışlar önümüzdeki hafta başlıyor.


Pendik Yeşilbağ Evleri lokasyon olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, Pendik Marina'ya 5 dakika mesafede konumlandırılıyor. 


Web adresi: www.hakyapi.com.tr

Telefon: 444 1 620

Özge ÖDEMİR/Emlakkulisi.com 


 


projeye sor



Geri Dön