29 / 04 / 2024

Pera GYO Sümerpark Projesi kapsamında teşekkür ilanı verdi!

Pera GYO Sümerpark Projesi kapsamında teşekkür ilanı verdi!

Pera Gayrimenkul Yatırm Ortaklığı Ege Bölgesinin en büyük kentsel dönüşüm çalışması niteliği taşıyan ve Denizliye, AVM, otel ile konutlardan oluşan Sümerpark Projesi kapsamında öğrencilere armağan ettiği İlköğretim Okulunu, 13 Mayıs 2011de eğitim ve öğret



Pera Gayrimenkul Yatırm Ortaklığı Ege Bölgesinin en büyük kentsel dönüşüm çalışması niteliği taşıyan ve Denizliye, AVM, otel ile konutlardan oluşan geleceğin yaşam alanını kazandıracak olan Sümerpark Projesi kapsamında, öğrencilerine armağan ettiği modern İlköğretim Okulunu, 13 Mayıs 2011de eğitim ve öğretime açtı.

Açılış töreninde başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Ulaştırma Bakanı Habib Soluk, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli milletvekili Mehmet Yüksel, Denizli milletvekili Mithat Ekici, Denizli milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Nihat Zeybekçi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, İl Özel çalışanlarına, Mili Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, desteklerini esirgemeyen iş ortaklarına ve Denizli halkına teşekkürlerini sunuyor.


Geri Dön