27 / 04 / 2024

Perakende sektörünün önde gelenleri Al Jamal 'de buluştu!

Perakende sektörünün önde gelenleri Al Jamal 'de buluştu!

PerAModa (Perakende, Avm ve Moda) Platform 'un Al Jamal 'de düzenlediği organizasyon büyük ilgi gördü. 450 kişilik rekor katılımla gerçekleşen organizasyonda sektörün orta ve üst düzey yöneticileri buluştu  



2010 yılında sosyal ağ sitesi Facebook üzerinden kurulan PerAModa (Perakende, Alışveriş Merkezi   ve Moda) Platform, sektörün orta ve üst düzey yöneticilerini Al Jamal 'de buluşturdu. 450 kişilik rekor katılımla gerçekleşen partide PerAModa Platform üyeleri hem eğlendi, hem de bilgi alışverişinde bulundu. Partiye Duygu Cinislioğlu 'nun “First Love ” adlı gece kreasyonları renk kattı.

Orta ve üst düzey yöneticilerin buluştuğu bir business network olan PerAModa Platform; AVM, Hazır Giyim, Moda, Gıda, Sinema, Oyuncak, Eğlence, Gıda Marketi, Yapı Marketi, Elektronik, Mücevherat; kısacası tüm perakende alanlarında kariyerlerine devam eden orta ve üst düzey yöneticileri bir araya getirip sağlıklı bir business network oluşturabilmek ve sinerji yaratmak amacı ile Engin Yıldırım tarafından kuruldu.

PerAModa Platform yönetim ekibi alanlarında tecrübeli, başarılı isimlerden oluşuyor. Grup, kar amacı gütmeden sosyal kampanyalar düzenleniyor ya da düzenlenen sosyal kampanyalara destek veriyor. Perakende sektörüne katkı sağlayacak ulusal ve uluslararası projeler geliştirmek, hayata geçirmek ve Türkiye 'deki perakende sektörünün sosyal medya alanında sesi olmayı hedefleyen PerAModa Platformu, MallArt AVM ve Perakende Danışmanlık, Kromozom İletişim, Mantı Keyfi, Shorba, Al Danışmanlık, Yapımcı/Yönetmen Nur Onur, şžen şžov, Gümüş Group, Zenbi, … tarafından destekleniyor.


Geri Dön