04 / 05 / 2024

Performa ile binalarda çatlak problemine son!

Performa ile binalarda çatlak problemine son!

Özel dokusu ve binlerce renk çeşidiyle dış cephelere estetik bir görünüm kazandıran Kale Boya, ekstra elastik dış cephe boyası Performa+ ile binalarda çatlak problemini tamamen ortadan kaldırıyor...





Doğadan esinlenerek oluşturduğu iç ve dış cephe boyaları ile her mevsim en gözde renkleri tüketicilerle buluşturan Kale Boya, geliştirdiği yenilikçi ürünlerle farklı ihtiyaçlara kapsamlı çözümler sunmaya devam ediyor. Yüksek ürün kalitesine sahip çevre dostu Kale Boya, her türlü iklim koşullarına karşı dayanıklı yenilikçi ürünü Performa+ ile uzun yıllar renkleri solmayan ve çatlamayan binalar yaratıyor. 


Ekstra elastik özelliğe sahip Performa+, alışılmış boyalar ile karşılaştırıldığında farklı teknik çözümleriyle öne çıkıyor. Elastik akrilik polimer esaslı, su geçirmeyen, uzun ömürlü, mat, son kat dekoratif dış cephe boyası olan Performa+; çatlakları köprülerken, su geçirmeme özelliğinin yanı sıra nefes alan yapısıyla da fark yaratıyor.


Yüzeye tutunma kabiliyetinin göstergesi olan aderans performansı çok yüksek olan Performa+ uygulandığı yüzeye güçlü yapışmasından dolayı sektör profesyonelleri tarafından özellikle tercih ediliyor. Dış cephede kara sıva, beton, çimento levha gibi mineral yüzeylere ve eski boyalı yüzeylere  uygulanan Performa+ ürününün teknik özellikleri:

Düşük sıcaklıklarda dahi elastikiyetini koruyan bir malzeme olup, bu esnekliği ile altyapıdaki çatlakları köprülendirir ve binanın oturması sırasında meydana gelen hareketlerden etkilenmez. 

Tamamen su geçirimsiz bir boya olup yağmura karşı tam bir koruma sağlar; 

İçeride oluşan nemi dışarıya atma kabiliyetiyle binaların nefes almasını sağlar. 

Alkaliye dayanıklıdır. 

Yağmur, kar, nem, aşırı soğuk veya sıcak gibi ağır hava şartlarından etkilenmez kabarmaz, çatlamaz ve renkleri solmaz. 

Üstün örtme gücüne sahiptir. 

Solvent içermediği ve su ile seyreltildiği için kokmaz, insan ve çevre sağlığına zarar vermez.


En gözde renklerle binalara canlılık katan Kale Boya’nın yenilikçi ürünü Performa+, 2.5 ve 15 litrelik ambalajlarda satışa sunuluyor. Kalekim Hakkında

Kalekim A.Ş., yapı kimyasalları alanında üretim ve satış kapasitesi olarak Türkiye’de birinci, Avrupa’da ise 5’inci şirket konumundadır. Yurtiçinde İstanbul, Isparta, Mersin, Yozgat, Erzurum ve Mardin tesislerinde üretimini sürdüren Kalekim, aynı zamanda Rusya’daki fabrikasıyla faaliyet gösteren, Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biridir. Kurulduğu 1973’ten bu yana seramik yapıştırıcısından su yalıtım çözümlerine, ısı yalıtımından boyaya, endüstriyel zemin çözümlerinden derz dolgu malzemelerine kadar geniş yelpazede üretim yapan Kalekim, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda öncülüğünü sürdürmektedir. 


Geri Dön