12 / 05 / 2024

Performansı ile dillere düşen Redmi K60 Ultra fotoğrafı sızdırıldı!

Performansı ile dillere düşen Redmi K60 Ultra fotoğrafı sızdırıldı!

Özellikleriyle göz kamaştıran bir amiral gemisi Redmi K60 Ultra, son sızan bilgilere göre, cihazın fotoğrafı da gün yüzüne çıktı.  İşte Redmi K60 Ultra'nın teknik detaylarına dair bazı ayrıntılar...



Redmi K60 Ultra'nın sızdırılan bilgilere göre, 6.7 inç boyutunda ve 526 PPI piksel yoğunluğuna sahip QuadHD Plus çözünürlüklü bir ekranla geleceği belirtiliyor. Bu ekran, 12 bit renk gamı sunarak canlı ve gerçekçi bir görüntü deneyimi sunacak. Ayrıca, 1400 nit parlaklık seviyesi ile ekranın güneşli ortamlarda bile kolaylıkla okunabileceği ifade ediliyor.

Redmi K60 Ultra'nın kamera sistemi de oldukça etkileyici olacak. Cihazın arkasında üçlü kamera dizilimi bulunacak ve bu dizilimde 108 Megapiksel ana kamera, ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörü yer alacak. Ön tarafta ise 32 Megapiksel bir öz çekim kamerası bulunması bekleniyor.

Cihazın işletim sistemi olarak MIUI 14 tabanlı Android 13 ile kutudan çıkması planlanıyor. Ayrıca, Redmi K60 Ultra'nın ekran altı parmak izi tarayıcısıyla gelmesi bekleniyor. Bağlantı tarafında çift SIM, 5G, Wi-Fi 6, çift bantlı GNSS ve NFC gibi teknolojilerin destekleneceği belirtiliyor.

Redmi K60 Ultra'nın hızlı şarj özelliği de dikkat çekiyor. Cihazda 100W hızlı şarj teknolojisi kullanılacak, ancak batarya kapasitesi hakkında henüz detaylı bilgi bulunmuyor.

Redmi K60 Ultra'nın bu sızdırılan fotoğrafı, kullanıcıları heyecanlandırdı ve merakla beklenen bir amiral gemisi telefon olduğunu bir kez daha kanıtladı. Henüz resmi bir tanıtım tarihi açıklanmasa da, Redmi K60 Ultra'nın performansıyla büyük bir etki yaratacağı kesin.

Apple'ın merakla beklenen iPhone 15 serisi geliyor: İşte özellikler ve fiyatlar!
Vivo, giriş segmenti telefonu Vivo Y27 5G'yi sessiz sedasız sahneye çıkardı!
Honor Magic V2: İleri katlanabilir telefon teknolojisi!

Geri Dön