05 / 05 / 2024

Pergel İnşaat ve Minimale Mimarlık Cumhuriyet Rallisine 5 arabayla katıldı!

Pergel İnşaat ve Minimale Mimarlık Cumhuriyet Rallisine 5 arabayla katıldı!

Pergel İnşaat ve Minimale Mimarlık tarafından 2008 yılında kurulan klasik otomobil yarış ekibi P+M TEAM, Klasik Otomobil Kulübü tarafından 29-30 Ekim tarihlerinde Mersin’de düzenlenen Cumhuriyet Rallisi’ne toplam 5 arabayla katı



Pergel İnşaat ve Minimale Mimarlık tarafından 2008 yılında kurulan klasik otomobil yarış ekibi P+M TEAM, Klasik Otomobil Kulübü tarafından 29-30 Ekim tarihlerinde Mersin’de düzenlenen Cumhuriyet Rallisi’ne toplam 5 arabayla katıldı. Cumhuriyet Rallisi'ne, Türkiye'nin yanı sıra, 8 tanesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) olmak üzere toplam kırkın üzerinde otomobil katıldı.

2 etaptan oluşan yarışın startı, Kongre ve Sergi Sarayı önünden verildi. Yarışın startı; Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral İsmail Taylan, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut tarafından verilirken, kent merkezini de kapsayan zorlu parkur Macit Özcan Spor Kompleksi'nde son buldu.

Dünyaca ünlü perküsyon sanatçısı Burhan Öcal'ın da katıldığı yarışlarda start öncesinde bazı otomobillerde çıkan arızalar, teknik ekiplerin müdahalesiyle kısa süre içinde giderildi.

P+M Team ekiplerinden Sinan Evman ve Seyhan Atay’ın kullandığı 1957 model Karmann Ghia E kategorisinde birinci olurken, Yeşim Avunduk ve Esra Hacısalihoğlu’nun kullandığı 1973 Mercedes 350 SL bayanlar kategorisinde birincilik elde etti. Yarışa katılan diğer P+M Team ekipleri Serdar Evman ve Demet Tokgöz’ün kullandığı 1959 model Karman Ghia, Elif, Murat, Kaan Şakar ve Ebru Günay’ın kullandığı 1977 model Cadillac Seville ve Hasan Yeniçıkan, Serhan Düger ve Sıdıka Çetin’in kullandığı 1977 model Pontiac Bonneville idi. Ekipler sırasıyla kategorilerinde 4, 7 ve 10.’luk elde etti.

Kongre Sarayı’nın bahçesinde düzenlenen ödül töreninde konuşan Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Cumhuriyet Rallisi’nin Mersin’de Cumhuriyet Bayramı coşkusunu arttırdığını ifade ederek, bu tür organizasyonların Mersin’in tanınmasına katkı sağladığını kaydetti ve dereceye girenlere ödüllerini verdi. 

Pergel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Evman konuyla ilgili “Böyle bir faaliyet iş süreçlerinde karşılaştığımız problem çözme, hızlı karar alma, kısa orta ve uzun vadeli stratejiler belirleme, etkin zaman yönetimi gibi konularda da çalışanlarımızı pozitif etkiliyor. Bunun yanında ortak hedeflere erişme, rekabet ortamında farklılaşma, dostluk ve paylaşım gibi konularda da çalışanlarımızı geliştiriyor. Başarı kimliği geliştirmek çok önemli. Biz bu yarışlara beraber başarmak, şirket içinde ciddiyet, disiplin, konsantrasyon ve empati geliştirmek için katılıyoruz. Şirket çalışanlarından gelen talepleri karşılamak adına, maddi imkanlarımız ölçüsünde araç sayımızı arttırarak yarış ekibimizi genişletmeyi düşünüyoruz. Müşterilerimizin bile ekibe dahil olmak istemesi bizleri bu konuda daha da motive ediyor” dedi.

Kurumsal İletişim ve İK Direktörü Seyhan Atay ise “Pergel ve Minimale olarak tüm çalışanlarımızın eğitimlerine ciddi bütçeler ayırıyoruz. NLP, zamanlama yönetimi, iş güvenliği eğitimleri, yüksek lisans, doktora bu eğitimlerden sadece birkaçı. Aslolan teorideki bu eğitimleri hayata geçirmek. Bu yarışlar sayesinde, tüm teorik bilgiler pratiğe dökülüyor ve departmanlar arası uyumun arttığını IK departmanı olarak gözlüyoruz” dedi.

Pergel İnşaat A.Ş. Hakkında:
İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ve mühendislik alanında uzmanlaşan Pergel İnşaat San. Tic. A.Ş, çelik konstrüksiyon, betonarme sanayi yapıları ve sosyal bina yapımı, aynı zamanda bunların bakım ve onarım işleri, her türlü elektrik ve mekanik tesisat işleri, ihale dosyası hazırlığı, proje yönetimi, dekorasyon – tasarım konularında anahtar teslim çalışmaktadır. Pergel İnşaat A.Ş., genç ve dinamik kadrosu ile, inşaat projeleri hazırlığı, inşaat sözleşmeleri yönetimi, kontrolörlük ve süpervizasyon hizmetleri, her türlü kaba ve ince inşaat taahhüt işlerini yürütmektedir.

Minimale Mimarlık A.Ş. Hakkında:
Pergel İnşaat A.Ş. iştirakiyle kurulmuş olan ve minimalist çizgisiyle tanınan Minimale Mimarlık A.Ş. yaratıcı tasarımlarıyla kullanışlı, huzurlu, sıcak ortamlar yaratmaya kendini adamış genç ve dinamik ekibiyle iç dizayn, tasarım ve uygulamaları konularında faaliyet göstermektedir. Eğitimden sağlığa, restorasyondan sosyal tesislere uzanan geniş bir sektörel yelpazede hizmet veren şirket, aynı zamanda sabit ve hareketli mobilyalar konusunda da özel çözümler üretmektedir.


Geri Dön