29 / 04 / 2024

Pest-Stop kışın evdeki böcekleri uzaklaştırıyor!

Pest-Stop kışın evdeki böcekleri uzaklaştırıyor!

Soğuk havalarla birlikte yaşam alanlarında daha sık görülen hamam böceklerini doğa dostu, güvenli ve ekonomik bir yöntem olan Pest-Stop ile uzaklaştırın



Kış aylarında beslenmek ve üremek için sıcak ortamları tercih eden hamam böcekleri, ev ve yaşam alanlarımızda hızla çoğalarak, taşıdıkları mikropları her yere bulaştırıyor ve sağlığımızı tehdit ediyor. Başta hamam böceği olmak üzere tüm kemirgen ve haşerelere karşı zarar vermeden etkin korunma sağlayan Pest-Stop, elektromanyetik ve ultrasonik ses teknolojilerini kullanarak, yaşam alanlarımızdan bu canlıları uzaklaştırıyor.

A Grup Pazarlama Genel Müdürü Seyfettin Ahlat, soğuk havalarla birlikte yaşam alanlarımızda daha sık gördüğümüz hamam böceklerinden kurtulmak için  klasik ilaçlama yöntemlerine alternatif olarak, daha çevreci, ekonomik, güvenli ve yenilikçi bir metot olan Pest-Stopun diğer yöntemlerden ve cihazlardan ayrıştığını belirtti. Ahlat, birçok zincir markette ve e-ticaret sitesinde tüketiciye sundukları Pest-Stopun, doğal yaşam döngüsünün korunmasına yardımcı olduğunu vurguladı.

10 yıllık kullanım süresi boyunca ekstra bir masraf gerektirmiyor!
Ahlat, ilaçlama gibi periyodik yapılan klasik yöntemlere ayrılan bütçenin tüketici açısından oldukça masraflı olduğuna dikkat çekti ve sözlerine şöyle devam etti: 169 TL değerindeki Pest-Stop, ortalama 10 yıllık kullanım süresi boyunca tüketiciye ekstra bir masraf gerektirmeden yaşam alanlarını fare ve haşerelerden uzak tutmaktadır. Özellikle çocukların bulunduğu ortamlarda kötü sonuçlara neden olabilecek klasik yöntemler yerine, ekonomik, doğa dostu ve de çocuklar açısından güvenli Pest-Stopu tüketicilerin öncelikli olarak tercih etmelerini önermekteyiz.

Avrupada yılda yaklaşık 200.000 adet elektronik kovucu satılıyor
Ahlat, Ülkemizde hacmi yaklaşık 2 milyon ABD doları seviyesine ulaşan elektronik kovucu ürünler pazarının yüzde 45ine sahibiz. Son üç yılda senelik yüzde 30 büyüme ile pazardaki payımızı artırdık. Elektronik kovucuların Avrupadaki yıllık satış oranlarını Türkiyede de yakalamayı hedefliyoruz. Bugün itibariyle Avrupa ülkelerinde yılda yaklaşık 200.000 adet elektronik kovucu satılmaktadır. dedi.

Fare ve haşerelere karşı korunmada etkin bir çözüm arayanlar, Metro, 3M ve 5M Migroslar, Praktiker, Baumaxx gibi zincir marketlerle birlikte, hepsiburada.com, teleshop.com.tr ve binbirmarka.com gibi internet satış mağazalarından Pest-Stopu temin edilebilirler.

Editöre Notlar:
Prize takılarak çalışan çift işleve sahip Pest-Stop, elektromanyetik ve ultrasonik ses dalgaları yaratmaktadır. Bu dalgalar, haşere ve kemirgenleri gizlendikleri yuvalarından çıkarmaya zorlamakta, böylelikle ortamda yuvalanmalarını imkânsız kılmaktadır. Fare ve haşereler daha konforlu üreyip barınabilecekleri başka bir yer aramak zorunda kalmaktadır. Ürün kullanımında olumlu sonuçlar haşerenin türüne göre 1-4 hafta içerisinde alınmaya başlamaktadır. Kullanıma hazır halde satışa sunulan Pest-Stop, herhangi bir özel bakım veya kartuş gibi donanım gerektirmemekle birlikte, 7/24 kesintisiz çalışabilmektedir.

Daha fazla bilgi için: A Grup Pazarlama / 0216 470 70 07 / [email protected]

 

 


Geri Dön