30 / 04 / 2024

Petrol fiyatları haftanın ilk günü geriledi! Akaryakıt fiyatları düşecek mi? 

Petrol fiyatları haftanın ilk günü geriledi! Akaryakıt fiyatları düşecek mi? 

Petrol fiyatları küresel ekonomideki yavaşlama sebebiyle ortaya çıkan talep risklerinin geçen haftaki güçlü ralliyi durdurmasıyla kısmen düştü. Peki akaryakıt fiyatları düşecek mi? İşte akaryakıt fiyatlarıyla ilgili merak edilenler...



Petrol fiyatları OPEC+ üreticiler grubunun üretimi düşürme kararı sonrasında geçtiğimiz hafta elde ettiği kazanımların bir kısmını kaybetti. Petrol, geçtiğimiz hafta OPEC+ grubunun üretimi günlük iki milyon varil düşürme kararıyla Mart ayından beri en büyük haftalık kazanımını elde ederken fiyatları bir haftada yüzde 17 yükseldi. 

Petrol fiyatları haftanın ilk günü geriledi! Akaryakıt fiyatları düşecek mi?  

Petrol fiyatlarında geçtiğimiz hafta kaydedilen sert artış sebebiyle benzin ve motorin fiyatlarında da zam fırtınası başladı. Dolar/TL kurundaki ve uluslararası akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik akaryakıta yeni zamların gelip gelmeyeceğini belirleyecek.

Peki akaryakıt fiyatları düşecek mi? Benzin ve motorinde indirim var mı? İşte merak edilen ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön