Ekonomi

Petrolü varili 120 dolara yaklaştı! Benzin ve mazota bu akşam zam gelecek mi?

Petrolün varil fiyatı, Avrupa Birliği ülkelerinin Rusya'ya petrol ambargosu uygulaması haberlerinin gelmesi ile 120 dolara yaklaştı. Peki bugün petrolün varili ne oldu? Bu akşam benzin ve mazota zam gelecek mi? Bu yükselişin altında Avrupa Briliği ülkelerinin Rusya'ya petrol ambargosu haberleri yer alıyor

Petrolün varil fiyatı bugün uluslarası piyasalarda 120 dolara kadar yükseldi. Bu yükselişin altında Avrupa Briliği ülkelerinin Rusya'ya petrol ambargosu haberleri yer alıyor.

Petolün varilinde dün yüzde 3'lük yükseliş yaşandı. Son gelişmelerin etkisi ile petrolün varilinde 111 doların üzeri görüldü. Geçen hafta 96 dolara kadar gerileyerek mart ayının en düşük seviyesini gören brent petrol, art arda yükselişler kaydediyor.

Rusya-Ukrayna Savaşı'na yönelik gelişmelerin piyasaların yönü üzerinde belirleyici olmaya devam ediyor. Piyasalarda savaşın gittikçe şiddetlenmesi ve bugünkü Rusya'ya petrol ambargosu haberleri ile petrolün varili 120 dolar seviyesine yaklaştı.  Peki bugün petrülün varili kaç dolar? Petolün varili ne kadar? Bu akşam benzin ve mazota zam gelecek mi?

PATROLÜN VARİLİ BUGÜN NE KADAR?

Petrolün varil fiyatı bugün saat 11:30 itibariyle 115,61 dolardan işlem görüyor. Son on günde yüzde 15 değer kazanan petrolün varili bugün uluslarası piyasalarda 120 dolara yaklaştı. Öte yandan Rusya'nın Ukrayna'ya yaptırımları hız kesmeden devam etmesi piyasaları hareketlendiriyor.

Petrolün varili on gün sonunda tekrar 120 dolara yükselmesi akıllara zam konusunu getirdi. Petrolün varilindeki bu yükseliş benzin ve mazot fiyatlarına nasıl yansıyacak? Bu akşam benzin ve mazota zam var mı? İşte merak edinler...

BENZİN VE MAZOTA BU AKŞAM ZAM GELECEK Mİ?

Bugün petrolün varilinin uluslarası piyasalarda 120 dolara yaklaşması ile benzin mazota zam olacak mı? sorusunu gündeme getirdi. Peki bu akşam benzin ve mazota zam var mı?

Bu gece yarısından itibaren  benzine 1 lira 60 kuruş, motorine ise 1 lira 67 kuru zam gelmesi bekleniyor.

Petrolün varili 112 dolar! Hızlı yükseliş devam ediyor..

Petrol fiyatları 7 bin lirayı aşacak iddiası! Ruslar meydan okudu

Petrolün varili bu hafta ne oldu? Petrolün varili yükselecek mi?