01 / 05 / 2024

Petrolün varili 120 dolar sınırında!  Petrol fiyatlarında son durum!

Petrolün varili 120 dolar sınırında!  Petrol fiyatlarında son durum!

Petrolün varili dün 117,28 dolardan işlem görürken bugün Rusya Ukrayna arasındaki gerilimin agresifleşmesi ile tekrar yükselişe geçti. Petrolün varili 120 dolar seviyesine yaklaşırken, petrol fiyatlarında son durum ne? Petrolün varili bugün kaç dolar? 



Petrolün varili dün AB'nin Rusya'ya yönelik petrol ambargosu kararından uzaklaşması ile 117,28 dolara kadar düşerken bugün tekrar atak yaptı. Peki bugün petrolün varili ne kadar? Petrolün varilinde son durum ne? İşte detaylar...

 Petrolün varili 120 dolar sınırında!  Petrol fiyatlarında son durum!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna'da yaşanan savaşa dur demek için nelerin yapılabileceğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve NATO liderleriyle konuştuğunu aktardı. Rusya Ukrayna Savaşı'nda birinci ay geride bırakıldı. NATO zirvesinin ardından bugün gözler Polonya'da olacak. 

Tüm gözler Rusya Ukrayna savaşına çevrildi. Savaş ile ilgili gelen haberler piyasalar üzerinde etkili olmaya devam ediyor.  Peki Petrolün varili bugün kaç dolar? İşte petrolde son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön