29 / 04 / 2024

Petrolün varili neden düşüyor? 4 Nisan 2022 petrolün varil fiyatı...

Petrolün varili neden düşüyor? 4 Nisan 2022 petrolün varil fiyatı...

Uluslararası piyasada petrol fiyatlarında son durum milyonlar tarafından araştırılıyor. Öyleyse petrolün varili bugün kaç dolar? Petrolün varil fiyatı neden düşüyor? İşte ayrıntılar...



PETROL FİYATLARI NEDEN DÜŞÜYOR?

Petrol piyasasında gözler Çin'de büyüyen Covid-19 krizine odaklandı. Petrolün varil fiyatı üzerinde etkili olan koronavirüs vakaları 2020 yılında görülen rakamlara ulaştı.Çin'in Şanghay kentinde artan vakalar nedeni ile hafta başında ilan edilen kademeli karantina Huangpu Nehri'nin batı bölümünde devam ediyor. 

Petrolün varil fiyatı 103,69 dolar! Petrolün varili neden düşüyor?

Benzin ve motorin fiyatlarını alt üst edecek hamle! Resmen duyurdular

Petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Petrol fiyatlarında son dakika!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön