21 / 07 / 2024

Petrolün varilinde fren patladı! Sürücüler isyanda!

Petrolün varilinde fren patladı! Sürücüler isyanda!

Antalya zirvesi sonrasında yükselişe geçen petrolün varilinde fren patladı ve önüne geçilmiyor. Petrolün varil fiyatı yükselmeye devam ederken, araç sahipleri bu artışın ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyor...




Rusya-Ukrayna savaşında diplomasiye yönelik atılan adımlar petrol fiyatlarının aşağı yönlü hareketini destekliyor. Cuma günü petrolün varili 112 dolardan güne başlarken, hafta içerisinde en yüksek seviyeye 8 Mart saat 16:30'da 132 dolar ile ulaştı. Bu hafta en düşük seviye ise 11 Mart saat 03:55'te 105 dolar ile oldu.

 Petrolün varilinde fren patladı! Sürücüler isyanda!

Rusya-Ukrayna Savaşı'na ilişkin haber akışının piyasaların yönü üzerinde belirleyici olmaya devam ettiğini kaydeden uzmanlar, piyasalarda ana risk unsuru olarak arz endişelerinin fiyatlandığını belirtti. Peki petrolün varili ne olur? Petrol fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön