01 / 05 / 2024

Petrolün varilinde son dakika! Petrolün varili 108 doların üzerinde!

Petrolün varilinde son dakika! Petrolün varili 108 doların üzerinde!

Petrolün varili bugün saat 10:29 itibariyle 108,35 dolar seviyesinde işlem görüyor. ABD ham petrolünde ise iki haftanın en büyük sıçraması görüldü ve fiyatlar 105 dolar seviyesine yaklaştı. İşte petrolün varilinde son dakika gelişmeleri...



Petolün varili bugün 108,35 dolar seviyesinde işlem görüyor. Dün 105,15 dolardan işlem gören petrolün varil fiyatı bugün yukarı yönlü seyir halinde işlem görüyor.

Petrolün varili son bir ay içerisinde 8 Mart tarihinde 129 seviyesine kadar yükselirken düşüşe geçti.16 Mart 2022 tarihinde son bir ayın en dip seviyesine ise 98,01 seviyesi ile ulaştı.Rusya Ukrayna arasındaki gelişmelerin etkisi ile yükselişe geçen petrol tekrar 120 doların üstünü gördü.Sonrasında dalgalı seyirde işlem görmeye devam etti. 

Petrolün varilinde görülen bu dalgalanmaar sonucunda petrolün varili bugün tekrar atağa geçerek yükselmeye başladı. Peki bu yükselişin altında yatan neden nedir? Petrolün varili neden yükseliyor? İşte son dakika petrolün varili ile ilgili gelişmeler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön