06 / 05 / 2024

Peugeot ve Cevahir AVM'den trafik projesi

Peugeot ve Cevahir AVM'den trafik projesi

Peugeot ve İstanbul Cevahir AVM'nin birlikte düzenlediği trafik projesiyle trafik kurallarına uydukları belirlenen sürücüler hediyelerle ödüllendirilecek



Peugeot Cevahir Alışveriş Merkezi ile Dünya Trafik Haftası'nı da içine alan 1–10 Mayıs tarihleri arasında trafik kurallarına uyanların ödüllendirilmesini kapsayan bir sosyal sorumluluk kampanyasına imza attı. Pilot bölge olarak seçilen Şişli'de gerçekleştirileceği belirtilen projeye ilişkin şunlar kaydedildi: "Peugeot otomobilleri ile yola düşen görevliler trafikte kurallara uyan, diğer sürücülere ve yayalara saygılı davranan sürücüleri belirleyecekler. Ödüllendirilmeyi hak eden bu sürücüleri İl Trafik Müdürlüğü desteği ile bir polis memuru durduracak ve durdurulmasının olumlu nedenleri anlatıldıktan sonra kendisine hediyeler sunulacak. Trafikte farkındalık yaratılarak, sürücülerde bir takım oyuncusu bilinci oluşturacak proje, önümüzdeki yıl tüm ili kapsayacak boyuta ulaşacak."

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Cevahir AVM'den ödüllü trafik oyunu

İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi ve Peugeot, Dünya Trafik Haftası'nı da içine alan 1 - 10 Mayıs tarihleri arasında son dönemlerin en ilginç sosyal sorumluluk kampanyasını düzenliyor. Cevahir AVM ve Peugeot, bu tarihler arasında pilot bölge olarak seçilen Şişli'de bir trafik oyunu oynamaya hazırlanıyor. 'Trafik bir takım oyunudur. Ancak... Her bir oyuncu görevini yaparsa bir sonuca ulaşılabilir' sloganıyla Peugeot otomobilleri ile yola düşen görevliler trafikte kurallara uyan, diğer sürücülere ve yayalara saygılı davranan sürücü avına çıkacaklar. Durdurulan sürücülere Cevahir AVM'nin desteği ile hediyeler verilecek. Projenin mimarı Cevahir AVM Basın ve Halkla İlişkiler Direktörü Ufuk İşman, trafikte kurallara uymayanları cezalandıran bir sistem yerine, uyanların ödüllendirildiği bir sistemin 2010 Kültür Başkenti İstanbul'a çok yakışacağını belirtti.(Akşam)


Geri Dön