14 / 05 / 2024

Philips Espresso Makinesi 9.499 TL! Özellikleri neler ? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Espresso Makinesi 9.499 TL! Özellikleri neler ? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Zahmetsiz lezzetli kahveler yapmak bir düğme ile artık çok kolay. Mutfaklarınızda küçük yer kaplar ancak büyük işler başarır.



 Philips Espresso Makinesi 9.499 TL! Özellikleri neler ? 2 Şubat 2023 fiyat listesi
Kahve severlerin pratik bir biçimde kahve yapabilecekleri yenilikçi teknoloji espresso kahve makineleri mutfaklarda yerini alıyor.Tek tuşla istediğiniz kahveyi profeyonel kıvamda zahmetsiz bir şekilde yapmanız artık mümkün.

PHİLİPS ESPRESSO MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Espresso makinesi 12 farklı ayara sahip olan öğütücüsüyle kahve çekirdeklerini farklı demleme yöntemlerine hazırlayabiliyor. 
  • Bunların yanında Philips EP2231/40 kahve makinesinin süt haznesi de bulunmaktadır. Cappuccino gibi sütlü kahveler hazırlamak istediğinizde bu hazneye süt ekleyerek istediğiniz kahveyi elde edebilirsiniz.
  • Latte gibi bol köpüklü kahveleri barista profesyonelliğinde hazırlayabilmekte bu espresso makinesi ile mümkündür.
  • My Coffee Choice kontrol ekranı ile sezgisel dokunmatik özelliğe sahip bu üründe tüm ayarları gerçekleştirmek oldukça pratiktir. 
  • Tüm bunlarla beraber Philips EP2231/40 kahve makinesinin otomatik filtre temizleme özelliği de mevcuttur Makineniz uyarı verdiğinde filtre değiştirmek yerine Aqua Clean tuşuna basarak filtrenizi kireç ve birikintilerden temizleyebilirsiniz.
  • Ürünün dikkat çeken diğer özelliklerinden biri LatteGo süt sistemidir. Bu sistem sütü kahve türüne uygun bir şekilde köpürterek profesyonel kıvamı sağlamaktadır. 

Peki ürünün dikkat çeken diğer özellikleri nedir? En uyguna nerede satılıyor?
 


Geri Dön