03 / 05 / 2024

Philips Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge ne kadar? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge ne kadar? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge , toz temizliği için geliştirilen başlığı ve 70 dakikaya kadar kullanılan pilleri sayesinde kusursuz temizleme performansı sunar. Peki, ürünün diğer özellikleri neler?



 Philips Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge ne kadar? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi
Etkili ve pratik temizleme deyince akla ilk gelen elektrikli süpürgedir. Sahip olduğu yüksek emiş gücü ve ergonomik başlığı sayesinde evin her yerini uzun ömürlü pilleri sayesinde temizler.Bununla birlikte aynı ürün ile araçta temizlenir.

Tek şarjla 125 m²'nin üzerinde temizlik sunan uzun turbo modu 

Philips tüm evi temizlemenize yetecek kadar uzun çalışma süresine sahip bir kablosuz elektrikli şarjlı süpürgedir. Sahip olduğu yeni nesil lityum iyon piller sayesinde uzun turbo modu kullanımı sunan bu elektrikli süpürgeyle tek şarjla 125 m²'nin üzerinde bir alanı pratik bir şekilde temizler.

Lityum iyon piller 70 dakikaya kadar kullanılabilir

Farklı ihtiyaçlar farklı seçenekler doğurur. Dayanıklı ve uzun ömürlü 25,2 V lityum iyon pilllerimiz tek şarjla eco modunda 70, normal modda 35 ve turbo modunda 28 dakikaya kadar kullanım imkanı ortaya koyar.

360° emiş başlığı, %99,7'ye kadar toz ve kiri yakalar

Temizlik yaparken, cihazınızın zemindeki her şeyi aynı yüzeyin üzerinden bir kez daha geçmeye gerek kalmadan tek seferde yakalaması bu teknoloji ile mümkün. 360° emiş başlığı her harekette tozun ve kirin %99,7'sini yakalar. 

Entegre aralık temizleme başlığı ve fırça

Philips dikey şarjlı süpürgelerde aksesuarların kullanımı çok kolaydır. El tipi üniteye entegre edilen küçük aralık temizleme başlığı ve boruya entegre edilen fırça aparatı gibi aksesuarları tek dokunuşla kolayca kullanmak mümkündür. 
Peki Philips şarjlı dikey süpürge alçak mobilyaların altına ulaşabiliyor mu ?


Geri Dön