29 / 04 / 2024

Pınar ve İlhan Sabancı bu yaz Bodrum'dan ev kiralamayacak!

Pınar ve İlhan Sabancı bu yaz Bodrum'dan ev kiralamayacak!

Her yaz Bodrum’dan ev kiralayan Pınar ve İlhan Sabancı çifti, bu yazı kendi evlerinde geçirmeye karar verdi...



Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ, bugünkü köşesinde Pınar ve İlhan Sabancı'nın Bodrum'da ev kiralamasını kaleme aldı. 

İşte Mehmet Üstündağ'ın 'Bu yaz kendi evlerinde kalacaklar' başlıklı yazısı...

Her yaz Bodrum’dan ev kiralayan Pınar ve İlhan Sabancı, bu yazı kendi evlerinde geçirecek. Üç çocuk sahibi çift, genişleyen aileleri için Cezmi Mutlu’nun Hebilköy’deki lüks evini satın aldı.

2010’da nikâh masasına oturan ve mutlu evliliklerini üç çocukla perçinleyen Pınar-İlhan Sabancı çifti, bu yazı Bodrum’da kendi evlerinde geçirecek.

Her yıl ev kiralayan ve tüm yazı çocuklarıyla o evde geçiren Pınar Hanım için İlhan Bey kesenin ağzını açmış ve Cezmi Mutlu’nun Hebilköy’deki lüks evini satın almıştı.
Geçen kış evin içini mimar Pınar Hacıarifoğlu’na yaptıran Sabancı çifti, ilk fırsatta çocuklarıyla Bodrum’a geçerek bu yeni yazlıklarına yerleşecek.

Yeni evlerinde İlhan Bey tüm yaz anne-babası Neslihan-Yalçın Sabancı’yı da ağırlayacakmış.

İSTANBUL’DA DA YENİ EVE

İlk çocukları Yalçın’ı 2014’te kucaklarına alan çift, 2016’da kızları Arya’ya kavuşmuş, 2019’da doğan kızları Lia ile de üçüncü kez anne-baba olma mutluluğunu yaşamıştı.

İlhan Bey’in annesiyle babası Neslihan-Yalçın Sabancı’nın Beylerbeyi’ndeki yalısında oturan çift, ailenin büyümesiyle 6 ay önce Kandilli’deki yeni evlerine taşındı.

Yalçın-Neslihan Sabancı

Bu evi de yine çalışmalarını çok beğendikleri mimar Pınar Hacıarifoğlu’na yaptırdılar. 10 yıl içinde iki kişiden beş kişiye genişleyen aile, hem yazlık hem de kışlık evlerinde güle güle otursun...

Linet'in dillere destan evi Bay Yanlış dizisinin seti olacak!

Beyazıt Öztürk İspanya’daki evini 600 bin dolara satıyor!

İlhan Sabancı 3.5 milyon dolara ev aldı!


Geri Dön