28 / 04 / 2024

Pırlanta baget yüzük isteyenlere güzel haber geldi! Net yüzde 50 indirim! 8 Eylül 2022 Zen Pırlanta fiyat listesi

Pırlanta baget yüzük isteyenlere güzel haber geldi! Net yüzde 50 indirim! 8 Eylül 2022 Zen Pırlanta fiyat listesi

Her kadının hayali olan pırlanta baget yüzük almak isteyenler için güzel haber geldi. Pırlanta baget yüzük fiyatları Zen Pırlanta'da net yüzde 50 indirim ile satılıyor. Peki Zen pırlanta baget yüzük fiyatları ne kadar? İşte Zen pırlanta 8 Eylül 2022 baget yüzük fiyat listesi...



Pırlantanın en net çizgili hallerinden olan baget kesim, Zen’in baget yüzük koleksiyonunda yeniden hayat buldu.  Stilinde çizgilerini belli etmek isteyen kadınların göz bebeği baget yüzükler tüm kadınların göz bebeği. 
Dikdörtgen forma sahip bagetler, klasikten moderne birçok yüzüğün kalbinde yer alıyor.

Parmaklarınızdaki bu göz kamaştıran etkiye bayılacak, gören herkesi de büyüleyeceksiniz. Yalın stilinizi baget pırlanta ile parlatabilir ya da şık giyiminize son noktayı yine baget yüzük tamamlayabilirsiniz.

Peki Zen baget yüzükler ne kadar? Zen pırlanta baget yüzük kaç lira? Zen pırlanta baget yüzük fiyatları ne kadar? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön