28 / 04 / 2024

Pırlanta Göztepe ne zaman teslim edilecek?

Pırlanta Göztepe ne zaman teslim edilecek?

Firma: Erkan İnşaat

Proje: Pırlanta Göztepe

Pırlanta Göztepe Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. Projede dairelerin alanları 62 metrekareden başlıyor. Peki Pırlanta Göztepe ne zaman teslim edilecek?



"Pırlanta Göztepe ne zaman teslim edilecek?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin özellikleri hakkında bilgi verelim.  Erkan İnşaat  tarafından inşa edilen projede 446 konut ve 34 mağaza yer alıyor. 


Kadıköy Pırlanta Göztepe Rezidans'ta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri mevcut. Proje Bağdat Caddesi'nde 5 dakika, metrobüs ve İDO'ya sadece 10 dakika yakın mesafede hayata geçiriliyor. 


Daire fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteren Pırlanta Göztepe Evleri İstanbul Kadıköy'de yükseliyor. Projede konutların büyüklükleri 62 ile 290 metrekare arasında değişiyor. 


Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe'de kafe, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı yüzme havuzu, dekoratif havuzTürk hamamı, modern çarşı, sosyal tesis, fitness center, buhar banyosu, restaurant, sauna, yürüyüş parkurları gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


Pırlanta Göztepe ne zaman teslim edilecek?

Kadıköy Pırlanta Göztepe'de konutların Mayıs 2017'de teslim edilmesi planlanıyor. 3 bloktan oluşan proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Pırlanta Göztepe adres: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No:155 Göztepe Kadıköy/İstanbul


Pırlanta Göztepe iletişim bilgileri

Telefon: 444 7 357

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön