29 / 04 / 2024

Pırlanta Göztepe ne zaman teslim?

Pırlanta Göztepe ne zaman teslim?

Firma: Erkan İnşaat

Proje: Pırlanta Göztepe

Pırlanta Göztepe Konutları İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor. Erkan İnşaat imzası taşıyan proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Pırlanta Göztepe ne zaman teslim edilecek?



"Pırlanta Göztepe ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan projenin özelliklerine değinelim. Dairelerin alanları 62 ile 290 metrekare arasında değişen proje 3 bloktan oluşuyor.


Erkan İnşaat tarafından İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Göztepe bölgesinde hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Konutları fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için banka kredisi imkanı sunan Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edilen dairelerden meydana geliyor.


Pırlanta Göztepe Residence'de kafe, sauna, modern çarşı, sosyal tesis, dekoratif havuz, fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, buhar banyosu, çocuk oyun alanı, restaurant, Türk hamamı gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Pırlanta Göztepe ne zaman teslim?

Toplam arsa alanı 8 bin 774 metrekare olarak belirlenen Pırlanta Göztepe Kadıköy'de teslimlerin 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede 446 adet dairenin yanı sıra 34 adet mağaza yer alıyor. 


Pırlanta Göztepe Evleri nerede?

Satış ofisi ulaşım: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No:155 Göztepe Kadıköy/İstanbul


Kadıköy Pırlanta Göztepe satış ofisi 

Telefon: 444 7 357

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön