02 / 05 / 2024

Piyalepaşa İstanbul lansmanı ne zaman?

Piyalepaşa İstanbul lansmanı ne zaman?

Firma: Piyalepaşa Gayrimenkul

Proje: Piyalepaşa Gayrimenkul Beyoğlu

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükselen Piyalepaşa İstanbul projesi 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul lansmanı ne zaman yapılacak?



"Piyalepaşa İstanbul lansmanı ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Proje yaklaşık 900 konut, ticari üniteler, ofis alanları, otel ve alışveriş sokağından oluşuyor. 


Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde konutların metrekare birim fiyatlarının 3 bin dolardan başlaması planlanıyor. 


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde teslimlerin 2018 yılının başında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 82 bin 459 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan Piyalepaşa İstanbul Evleri 600 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projenin satış fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi. 


Piyalepaşa İstanbul lansmanı ne zaman?

Piyalepaşa İstanbul projesnini tanıtımı Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Fuarı'nda 10 Mart ile 13 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.


Telefon: 0212 216 22 30

Web: www.piyalepasa.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön