15 / 05 / 2024

Piyalepaşa İstanbul mıpım fuarı

Piyalepaşa İstanbul mıpım fuarı

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükselen Piyalepaşa İstanbul projesi 600 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul lansmanı ne zaman yapılacak?

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun sosyal yaşam kültürünü bir kez daha hayata geçiyor. İşte merak edilen detaylar...

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Piyalepaşa İstanbul'da cadde cepheli son daireler satışta! 

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son daireler satışa çıkarıldı. Projeden 0,59 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul basın toplantısı 25 Ekim'de!

Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı.

Piyalepaşa İstanbul ile kültürel dönüşüm!

İstanbul'un merkezinde, Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri. Karma kullanımlı proje, sosyo kültürel dönüşümü hedefliyor.

Piyalepaşa İstanbul’da teslimler yaklaşıyor!

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’un ilk etabı Haziran ayında teslim edilecek..

Piyalepaşa İstanbul'da 0 faiz fırsatı!

Polat markasının 60 yıllık köklü geçmişi ve gücünü yansıttığı Beyoğlu’nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul projesinde sıfır faizli yılın ilk kampanyası başladı.

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyi karma kullanım projesi seçildi!

European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden alan Piyalepaşa İstanbul projesi Türkiye'nin en iyisi seçildi...

Piyalepaşa İstanbul satış fiyat listesi 2017! 

Piyalepaşa İstanbul satış fiyat listesi 2017 detayları haberimizde bulunuyor. 2018 yılının Aralık ayında tamamlanacak proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beyoğlu'nda yükseliyor. 

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. 82 bin metrekare alana sahip Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Piyalepaşa İstanbul 2017 tam fiyat listesi!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor. İşte Piyalepaşa İstanbul 2017 tam fiyat listesi...

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi!

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak...

Piyalepaşa İstanbul mıpım fuarı Haberi

Piyalepaşa İstanbul mıpım fuarı

"Piyalepaşa İstanbul lansmanı ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Proje yaklaşık 900 konut, ticari üniteler, ofis alanları, otel ve alışveriş sokağından oluşuyor. 


Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde konutların metrekare birim fiyatlarının 3 bin dolardan başlaması planlanıyor. 


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde teslimlerin 2018 yılının başında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 82 bin 459 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan Piyalepaşa İstanbul Evleri 600 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projenin satış fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi. 


Piyalepaşa İstanbul lansmanı ne zaman?

Piyalepaşa İstanbul projesnini tanıtımı Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Fuarı'nda 10 Mart ile 13 Mart...