04 / 05 / 2024

Piyalepaşa İstanbul Nisan'da satışta!

Piyalepaşa İstanbul Nisan'da satışta!

Firma: Piyalepaşa Gayrimenkul

Proje: Piyalepaşa İstanbul

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve Türkiye'nin ilk özel sektör tarafından yapılan kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip olan Piyalepaşa İstanbul projesi Nisan ayında satışa çıkacak.



Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve Türkiye'nin ilk özel sektör tarafından yapılan kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip olan  Piyalepaşa İstanbul  projesi Nisan ayında satışa çıkacak. Projenin inşaat çalışmaları ise birkaç hafta sonra başlayacak. 


Piyalepaşa İstanbul projesinin teslimleri 2018 yılında başlayacak. 800 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL ile 8 bin 500 TL arasında değişiyor. 50 bin metrekarenin ofis alanına ayrıldığı projede ise ofisler için metrekare kiralama fiyatı 25-25 dolar arasında değişiyor. 


440 bin inşaat alanı üzerinde inşa erişen Piyalepaşa İstanbul projesinin 107 bin metrekaresi konut alanına, 34 bin metrekaresi otel alanına, 31 bin metrekaresi alışveriş sokağına, 2 bin 500 metrekaresi kapalı sosyal tesise ayrıldı. 760 ade konutun ve 190 adet rezidansın yer aldığı projede ayrıca 3.900 araçlık otopark bulunuyor. Projenin mimari tasarımı İki Design Group tarafından yapılıyor. 



Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Piyalepaşa İstanbul projesinde daireler 55 metrekare ile 207 metrekare arasında farklılık gösteriyor.  Projedeki konut blokları 6-10 katlı, ofis blokları 5-12 katlı, rezidans bloğu 16 katlı, otel bloğu ise 18 katlı olarak tasarlandı. 


Kentsel dönüşüm olmazsa olmaz

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "kentsel dönüşüm olmazsa olmaz" dedi. Polat, "Piyalepaşa'da hem İstanbul'u hem de bölgenin ihtiyaç duyduğu bir dönüşüm projesine imza atıyoruz. Piyalepaşa istanbul, hem tadarım hem de kullanım değeriyle fark yaratacak." Şeklinde ifadelerini kullandı.


550 metre Alışveriş sokağı

Piyalepaşa İstanbul projesinin öne çıkan özelliklerinden birisi alışveriş sokağı (AVS). 550 metre uzunluğuna sahip olan alışveriş sokağında 120 mağaza yer alacak. Semt samimiyetini ve sokak atmosferini koruyacak olan sokak açık sistemle tasarlandı. İçerisinde eğlence alanları, sanat alanları, sinema, park alanları bulunacak. 


Karma yaşam projesi

Karma yaşam projesi olarak tasarlanan Piyalepaşa İstanbul projesi içerisinde konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağı yer alıyor. İstanbul'un Piyalepaşa bölgesinde inşa edilen ve kentsel dönüşümle bölgeyi dönüştürecek olan Piyalepaşa İstanbul projesinin en dibindeki alçak katlı bloklar; kentsel dönüşümde hak sahiplerinden daireye daire olarak alınan kişilere verildi. Ayrıca diarelere ekstra olarak otopark verildi. 


Piyalepaşa İstanbul projesi, Leed Neighborhood Development (Mahalle Gelişimi), 3 ofis ve otel bloğu için ise Leed Green Building sertifikası. İn değerlendirme alındı. Proje bu sertifikalar ile dünyada ve Türkiye'nin bu sertifikaya sahip olan ilk projesi olacak.



Telefon: 0212 216 22 30

Web: wwww.piyalepasa.com.tr

Esra Nur Açkı/Cannes


projeye sor



Geri Dön