28 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul projesi

Piyalepaşa İstanbul projesi

Üzerinde bir otelin de bulunduğu Piyalepaşa İstanbul projesinde Cinemaximum ve Carrefour Türkiye ile anlaşma sağlandı...

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Piyalepaşa İstanbul basın toplantısı 25 Ekim'de!

Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı.

Piyalepaşa İstanbul ile kültürel dönüşüm!

İstanbul'un merkezinde, Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri. Karma kullanımlı proje, sosyo kültürel dönüşümü hedefliyor.

Piyalepaşa İstanbul deniz tutkunlarını buluşturuyor!

Lansmanı Boat Show Eurasia Fuarı’nda yapılan ve büyük ilgi gören Beneteau Antares 6 0B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneler Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde deniz tutkunlarıyla buluşacak..

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. 82 bin metrekare alana sahip Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Piyalepaşa İstanbul’da, ev sahipleri iftar etkinliğinde bir araya geldi!

Özlenen mahalle hayatına yeni bir anlam ve değer katacak olan Piyalepaşa İstanbul’da, ev sahipleri iftar etkinliğinde bir araya geldi.

Piyalepaşa İstanbul Evleri güncel liste fiyatları!

Piyalepaşa Evleri kentsel dönüşüm projesi, konut, ofis ve ticari alanlardan meydana geliyor. Piyaleşapa İstanbul Konutları'nda fiyatlar 786 bin TL'den başlıyor...

Kaan Yücel: Kentsel dönüşümü uzlaşarak yapıyoruz!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu, Piyalepaşa İstanbul Genel Müdürü Kaan Yücel ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o röportaj..

​Piyalepaşa İstanbul 4. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde!

Özel sektördeki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, 4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde yer aldı.

Piyalepaşa İstanbul’dan Konutta Güç Birliği Kampanyasına destek!

Piyalepaşa İstanbul sektöre ve ekonomiye destek olmak ve tüketicinin konut alımını kolaylaştırmak için Emlak Konut öncülüğünde, KONUTDER ve GYODER’in desteğiyle gerçekleşen yeni konut seferberliğine tam destek veriyor.

Piyalepaşa İstanbul, dünyanın en iyisi seçildi!

Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards’da önce Avrupa’nın şimdi ise Dünya’nın en iyisi seçildi. Piyalepaşa İstanbul, gayrimenkul sektöründe Dünya’nın en prestijli projelerinin yarıştığı yarışmada Dünya’nın En İyi İç Mimari Tasarımlı Örnek Daire” ödülüne layık görüldü.

Piyalepaşa İstanbul'da kişiye özel ödeme planı!

Polat Holding tarafından İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilen "Piyalepaşa İstanbul" projesinde kişiye özel ödeme planları hazırlanmaya başlandı.

Piyalepaşa İstanbul'un www.piyalepasa.com.tr sitesi açıldı!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul’un Positive A Digital Approach tarafından geliştirilen yeni internet sitesi yayına girdi.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Piyalepaşa İstanbul basın toplantısı 25 Ekim'de!

Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı.

Piyalepaşa İstanbul’da teslimler yaklaşıyor!

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’un ilk etabı Haziran ayında teslim edilecek..

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyi karma kullanım projesi seçildi!

European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden alan Piyalepaşa İstanbul projesi Türkiye'nin en iyisi seçildi...

Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 2 ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul projesi 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa ve dünyanın en iyi karma kullanma projesi olmak için aday gösterildi.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. 82 bin metrekare alana sahip Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Piyalepaşa İstanbul 2017 tam fiyat listesi!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor. İşte Piyalepaşa İstanbul 2017 tam fiyat listesi...

Polat Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları 2017!

Polat Holding projesi Piyalepaşa İstanbul'da konut fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap 2018'in sonunda tamamlanıyor...

Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Aralık 2018 yılında teslimlerin gerçekleşeceği Piyalepaşa İstanbul projesi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi!

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul tam fiyat listesi 2017!

Aralık 2018'de teslim edilecek olan Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.Proje Polat Holding tarafından inşa ediliyor. İşte Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul tam fiyat listesi 2017..

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu 2017 fiyat listesi!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Beyoğlu'da hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi, kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirildi. Piyalepaşa İstanbul güncel fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa Evleri 2017 fiyat listesi!

İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı bölgesinde kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Piyalepaşa İstanbul projesinde fiyatlar 741 bin 500 TL'den başlıyor. Proje 82 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Piyalepaşa İstanbul projesi Haberi

Piyalepaşa İstanbul projesi

İstanbul Beyoğlu'nun hemen arkasında yer alan Piyalepaşa, konut, otel ve işyeri projelerinin katkısıyla yeni bir kimliğe kavuşuyor. Bölgede çok sayıda otel devreye alınırken, Koç Çağdaş Sanat Müzesi'nin gelmesi Piyalepaşa'nın sanat merkezleri açısından da cazibesini artırdı.

Ekonomist’te yer alan habere göre; İbrahim Polat Holding bünyesinde faaliyete geçirilen Piyalepaşa İstanbul da bölgenin önemli konut projelerinin başında geliyor. Beyoğlu'nun merkezinde 4 milyar TL'lik yatırımla yükselen Piyalepaşa İstanbul, 80 dönüm arazi üzerinde geliştirildi. 40 dönümü İbrahim Polat Holding'e ait arazinin yanı sıra toplam 59 parselden oluşan arsa sahipleriyle de anlaşmaya varıldı. Ayrıca bölgede 300 kadar da kaçak yapı satın alındı. Projeye bu yöntemlerle 40 dönüm daha arsa temini sağlanmış oldu. Aldığımız bilgilere göre, anlaşma yapılan arsa sahibi 280 aileden 180'i projeden konut sahibi oldu....