16 / 05 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar ve euronun rekor kıracağı tarihi açıkladı! Döviz yatırımcıları dikkat 

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar ve euronun rekor kıracağı tarihi açıkladı! Döviz yatırımcıları dikkat 

Nokta atışı dolar ve gram altın tahminleriyle tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar ve euro ile ilgili dikkat çeken tahminlerde bulundu.



İslam Memiş ayrıca şunları söyledi:

YASTIK ALTINDA YA DA DÖVİZ HESABI BULUNANLAR DİKKAT

"Özellikle dolar TL kuru 17 liranın altına sarkınca dolar tavsiye ediyorum. Dolar yatırımcısı dolar almamalı benim düşünceme göre. Pariteler gerilemişken euro ve sterlindeki bu nimetlerden faydalanması gerekiyor. Israrla döviz alacaksan euro ve sterlin daha ucuz."

2022’NİN SONUNA KADAR YENİ REKORLAR GELECEK

"Biraz daha orta, uzun vadeye baktığımızda yıl sonunda yeni rekorlar bekliyorum, burada sürpriz yok. 20, 21 lira aralığında bir dolar kuru benim için sürpriz olmaz. Özellikle paritelerdeki toparlanmayla birlikte 23-24 lira seviyesindeki bir euro kuru benim için şaşırtıcı olmaz. Zaten sterlin tl kuru için yıl sonuna kadar 25 lira seviyesini öngördüğümü söyledim. O yüzden bu rakamsal değerleri göz önünde bulundurun. Bu düşüşler bir nimet olarak görünüyor."

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar ve euronun rekor kıracağı tarihi açıkladı! Döviz yatırımcıları dikkat 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 9 Temmuz 2022 tarihinde saat 01.27’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,28 Türk Lirası, euro 17,61 Türk Lirası, altının gramı ise 967 Türk Lirası değerinde.

Avrupa ülkesinden Türk vatandaşlara iş imkanı. Türkiye’den 2 bin işçi istihdam edecek

Dünyaca ünlü banka tarih vererek altının yeni fiyatını açıkladı. Rekor orana ulaşacak

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolardaki büyük kırılmanın ne zaman yaşanacağını açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön