Ekonomi

Piyasa kahininden son dakika dolar uyarısı! Bu tarih ilk kez telaffuz edildi!

Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten son dakika dolar uyarısı geldi. Memiş, yayınladığı videosunda dolar ve altın yatırımcıları için yeni yol haritası verdi. İşte İslam Memiş'in açıklamaları... Konuyla ilgili açıklama yapan uzmanlar yatırımcıları bu süreç ile ilgili uyarırken İslam Memiş de yayınladığı videosunda yüksekten alım yapanlara kritik uyarılar yaptı

Piyasalar yeni aya büyük bir hareketlilikle girerken, yatırımcıların gözdesi gram altın da 1000 liraya yaklaştı, dolar da 17 TL'yi zorlamaya başladı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan uzmanlar yatırımcıları bu süreç ile ilgili uyarırken İslam Memiş de yayınladığı videosunda yüksekten alım yapanlara kritik uyarılar yaptı.

İşte İslam Memiş'in açıklamaları...
 

YENİ BİR ENFLASYON ALGISI BAŞLADI

Yaptığı açıklamada bu hafta yurt içi piyasalarda enflasyon verilerinin önemine değinen İslam Memiş, enflasyonun her geçen ay yükselmeyi sürdürdüğünü kaydederek, kısa vade için mevsimsel etkiden dolayı stabil bir şekilde bekleyen hafif bir şekilde gerileyen bir enflasyon verisinin karşımızda olabileceğini söyledi.

Karar'ın aktardığına göre, Nisan ve Temmuz aylarında bir yol haritaları olduğunu söyleyen Memiş, Nisan ayının bir final ayı olduğunu söyledi. 

NİSAN ALIMI YAPANLAR KAZANDI

"Nisan ayı alım ayıydı. Mayıs Haziran ve Temmuz ayı ise bekleme ayıydı. Özellikle Temmuz ayındaki o pik seviyeler daha evvel gelmeye başladı" diye konuşan İslam Memiş, Haziran ayında ön görüleri olduğunu 16,60 seviyelerinde bir geri düşüş olacağını söyledi. Yaptığı açıklamada bu süreçte yeni ürün açıklama gibi bir durum söz konusu olduğunu söyleyen Memiş, "Zamanında alım yapanlar, bugün onların karlarını cebine koyacaklar." dedi. Memii, Temmuz'da bekledikleri seviyelerin erken geldiğini söyleyerek, "Biz Eylül ve Ekim aylarına odaklanacağız. Ekim hazırlığımızı şimdiden yapalım" dedi.

DOLAR VE GRAM ALTINDA YENİ ZİRVE SEVİYELER

Yaptığı açıklamad dolar kurunun 16,54 lira seviyesi test edildiğini söyleyen İslam Memiş,  "Dolar hala kırmızı alanda.16.40 kapanışlar devam ederse 16.80'ler masada kalmaya devam edecek. Ama bu seviyede sakın dolar almayın" dedi.

Altın fiyatlarında fırtına değil kasırga geliyor! Çeyrek ve gram altın... İşte son dakika altın fiyatları 4 Haziran 2022

Dolarda son dakika! Dolar düşüyor mu? Dolar bugün kaç lira? İşte 4 Haziran 2022 dolar kuru...

Piyasa buz kesti! Gram altında "1100 lira" iddiası!