Altın & Gümüş

Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten ezber bozan tarih açıklaması geldi! Bu rakam daha erken geliyor...

Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının patlama yapacağı tarihi değiştirdi. Altın fiyatlarındaki yükselişin daha erken olacağını söyledi ve yatırımcıları yeni tarih konusunda uyardı. Önceki açıklamalarında her zaman altın için ''Temmuz'' ayını işaret etti

Piyasa Uzmanı İslam Memiş yatırımcılar için  açıklamarda bulunmaya devam ediyor. Önceki açıklamalarında her zaman altın için ''Temmuz'' ayını işaret etti. Fakat son hareketlenmelerden sonra altın fiyatlarının patlama yapacağı tarihi değiştirdi ve yatırımcıları uyardı. Ayrıntılar haberimizde...

 

Altın fiyatları haftaya yükselişle başladı. Dolar 16,60 seviyesini aşması ile destek alan gram altın 980 lira üzerinde kalmayı başardı. Haftanın üçüncü işlem gününde ise dolar 17,22 liraya yükselirken gram altın 1031 lira oldu.

Yükseliş trendinin hakim olduğu dönemde Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın yorumu ile ilgili sorulara; ''Altında pik seviye beklenenden önce geldi. Cumhurbaşkanımız önümüzdeki günlerde yeni ürünleri açıklayacaktır. Paketle birlikte dolar 16 altına sarkabilir ancak düşüşler kalıcı olmayabilir. Hazırlıklı olun''  ifadesini kullandı. 

İSLAM MEMİŞ'TEN EZBER BOZAN AÇIKLAMA

Altın ve dolar kurunda ralliler gelmeye devam ediyor. İslam Memiş, Temmuz ayında gelmesini beklediği 1.100 TL gram altın için tahminin beklenenden önce gerçekleşeceğini belirtti. Yukarı yönlü hareketler karşısında panik ve korkuyla alım satım işlemlerine yönelen yatırımcıyı uyardı.

Doların gücü altını uçurdu! Gram altın 2022 senesinde yüzde 28 kazandırdı!

Altın kahini açıkladı! Gram altında direnç seviyesi kırıldı, rekora koşuyor! İşte o seviye...