30 / 04 / 2024

Piyasalarda son durum! Dolar bugün ne kadar oldu?

Piyasalarda son durum! Dolar bugün ne kadar oldu?

Yeni haftaya yatay başlangıç yapan döviz kurlarında benzer hareketler bugün de etkisini sürdürüyor. Dolar/TL bugün 1,85, euro/TL ise 15,74 bandında işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatıırmcılar tarafından yakından tkaip edilen dolar/TL  bugün 13,85; euro/TL ise 15,74 seviyelerinde işlem görüyor.

NTV'de yer alan habere göre; Dolar endeksi şu anda bir önceki kapanışın yüzde 0,2 altında 95,8'de sabitlenirken, euro/dolar paritesi yüzde 0,1 artışla 1.134 seviyesinde.

Piyasalarda son durum! Dolar bugün ne kadar oldu?

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bocalayan para politikalarının ardından tahvil piyasalarında artan satış baskısının istikrar kazanmaya başladığını ve bu durumun dolar kuruna da yansıdığını kaydetti.

Analistler, başta Fed Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde olmak üzere Fed yetkililerinin konuşmalarının küresel varlık fiyatlarındaki oynaklığı artırabileceğine işaret ederek, açıklamalarda para politikasının geleceğine dair ipuçları aranacağını söyledi.

Baskı arttı! Dolar değer kazandı!

Bitcoin Eylül'den beri ilk kez 40 bin doların altına düştü!

Binance 2021'de 20 milyar dolar gelir elde etti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön