29 / 04 / 2024

Pizza Hut artık restoran olarak işletilecek!

Pizza Hut artık restoran olarak işletilecek!

Süzer Grubu'nun sahibi olduğu Pizza Hut artık restoran olarak işletilecek. Grup, eve servis için ise Pizza Hut Delivery markasını devreye sokacak...



Yıl başında Turkent AŞ'nin hisselerinin tamamını yabancı ortağından satın alan Süzer Grubu, Pizza Hut ve Kentucky Fried Chicken'dan sonra sadece evlere servis hizmeti veren Pizza Hut Delivery markasını da Türkiye'ye getirdi. Pizza Hut'ların bundan sonra tamamen restoran hizmeti vereceğini dile getiren Süzer Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Serhan Süzer, "Evlere servis işi için Pizza Hut Delivery markasıyla devam edeceğiz" dedi.

29 DAKİKADA EVE TESLİM
Bu markayla evlere servisi 30 dakikadan 29 dakikaya indireceklerini ifade eden Süzer, müşterilerin dilediklerinde 2011'de 45'e ulaşacak PHD şubelerinden restoran olarak da faydalanabileceklerini kaydetti. Süzer açılacak şubelere 15 milyon dolar yatırım yapıldığını ve yaklaşık bin kişinin istihdam edileceğini söyledi. Yeni marka için Sultanbeyli'de 1 milyon dolar yatırımla bir fabrika kurduklarını dile getiren Süzer, açılacak 45 şubenin Marmara ağırlıklı olacağını, Güney ve kuzey illere yayılmak için de yine o bölgelerde birer fabrika daha kurmayı planladıklarını dile getirdi.
Sabah


Geri Dön