04 / 05 / 2024

Platinde son durum! Platin bugün ne kadar?

Platinde son durum! Platin bugün ne kadar?

Altın ve gümüş yatırımından sonra yatırımcıların en çok araştırdığı emtia platin. Platin  değerli madenler arasında yer alırken değeri yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Platin bugün ne kadar?



Paltin en az altın ve gümüş kadar yatrımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Yatırımcıların anlık olarak platinin ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki platin bugün ne kadar? Platinde son durum nedir?

Platinde son durum! Platin bugün ne kadar?

Altın ve döviz piyasası Rusya Ukrayna gerilimleri ile etkilenmeye devam ediyor Rusya Devlet Başkanı Putin, Rus gazına rubleyle ödeme yapılmasına yönelik kararnameyi imzalayarak "Rubleyle ödeme yapılmazsa Rus gazı sözleşmeleri durdurulacak." ifaderi gündeme bomba gbi düşerken piyalar tekrar harekete geçti. Altın ve döviz piyasasında yukarı yönlüm hareket başladı.
 Peki platin ne oldu? İşte platinde son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön