29 / 04 / 2024

PlayStation Store’da Black Friday çılgınlığı başladı! İşte indirime giren oyunların 19 Kasım 2022 fiyat listesi

PlayStation Store’da Black Friday çılgınlığı başladı! İşte indirime giren oyunların 19 Kasım 2022 fiyat listesi

PlayStation kullanıcılarının oyun marketi PlayStation Store’da Black Friday indirimleri yapıldı. Bazı oyunlardaki indirim tutarı yüzde 70’lere ulaştı. İşte indirime giren bazı oyunların 19 Kasım 2022 fiyat listesi...



Oyun dünyasının en önemli markalarından biri olan PlayStation, son zamanlarda en büyük rakibi Xbox’ın biraz gerisinde kalmaya başlamıştı. Gerek satış rakamları gerekse de popülarite anlamında zirveyi Xbox’a kaptıran Sonyi şu günlerde her fırsatı değerlendirmek istiyor. Şirket, Black Friday dönemini en verimli şekilde geçirebilmek için bu yıl kollarını erken sıvadı. 

Birçok PlayStation oyununun büyük oranlı indirime girdiği Black Friday kampanyasına, eski yeni ayırt edilmeksizin onlarca oyun dahil edildi. Fakat bu oyunlar içerisinde en çok dikkat çekenlerin, FIFA 23, Gran Turismo 7 ve NBA 2K23 olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bununla beraber yurtdışında indirime giren PlayStation Plus aboneliği, Türkiye'de henüz bir kampanyaya tabi tutulmuş değil.

PlayStation Store’da Black Friday çılgınlığı yaşanıyor!

Son olarak indirimli oyunların fiyatlarına bakıldığı vakit en yeni olanların fiyatının 500 TL’ye yakın olduğu, daha eski yapımların ise fiyatlarının neredeyse 50 TL’ye kadar düştüğü görülüyor.

 


Geri Dön