27 / 04 / 2024

Hyundai Kona'da 5 bin lira indirim fırsatı! Hyundai Kona ne kadar? 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hyundai Kona'da 5 bin lira indirim fırsatı! Hyundai Kona ne kadar? 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hyundai Kona, 1.0 ve 1.6 Benzinli turbo motor seçenekleri ve zarif tasarımıyla dikkatleri çekiyor. Hyundai Kona'da bu aya özel 5 bin lira indirim fırsatı başladı. Peki Hyundai Kona ne kadar? 8 Kasım 2022 fiyat listesi...



Hyundai Kona, şık ve zarif tasarımına ek olarak kendinden emin görünümü ile diğer SUV araçlardan faklılaşıyor. Kona'nın cesur ve yenilikçi tasarımı, keskin hatları ve sportif görünümü daha kusursuz ve daha uyumlu ön ızgara tasarımı sayesinde ön plana çıkıyor. 

Hyundai Kona, 1.0 ve 1.6 Benzinli turbo motor seçenekleri ile alıcılara sunuluyor. Yeni güç aktarma organları ve geliştirilmiş süspansiyon sistemi ile pürüzsüz ve kontrollü bir sürüş tecrübesi sunan Kona, göz alıcı arka tamponu, keskin gövde çizgileri, plastik çamurluk üstü koruyucuları ve yükselen omuz çizgisiyle görünümünü güçlendiriyor. 

Hyundai Kona da 5 bin lira indirim fırsatı! Hyundai Kona ne kadar? 8 Kasım 2022 fiyat listesi... 

Zarif aydınlatma tasarımı, zarif stop lambaları ve daha dinamik 16 ve 18 inç alaşım jantlarıyla ön plana çıkan Hyundai Kona'da bu aya özel 5 bin lira indirim fırsatı başladı.

HYUNDAİ KONA 100 KİLOMETREDE NE KADAR YAKAR? YAKIT TÜKETİMİ DÜŞÜK MÜ? 

KONA - 1.0 T-GDI 7 İleri DCT Style - 2022 ( Style ): 

Şehir içi yakıt tüketimi: 7,4 litre 
Şehir dışı yakıt tüketimi: 6,5 litre
Birleşik yakıt tüketimi: 6,0 litre 

Hyundai Kona da 5 bin lira indirim fırsatı! Hyundai Kona ne kadar? 8 Kasım 2022 fiyat listesi... 

Hyundai Kona'daki dizel motorla sunulan geliştirilmiş 48V hafif hibrit sistemi, tasarruflu yakıt tüketimi ile düşük emisyon değerleri sunuyor. Kona'daki  şerit takip yardımı, ön çarpışma önleme yardımcısı, gibi sürücüye destek veren özellikler güvenliği de artırıyor. 

Peki Hyundai Kona ne kadar? 8 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön