03 / 05 / 2024

Podyumda Ali Ağaoğlu espirisi: 10 bin peşin herif senin!

Podyumda Ali Ağaoğlu espirisi: 10 bin peşin herif senin!

Sumak XL Fashion 'un sponsoru olduğu XL Model 2011 'de sahnede Ali Ağaoğlu sürprizi yaşandı. Işın Karaca ve Vatan şžaşmaz 'ın sunduğu gecede sahneye çıkan şovmen Fehmi Dalsaldı, gösterisinde Ali Ağaoğlu esprisiyle alkış topladı



10 Bin peşin herif senin! Tıklayın ve izleyin!

şžovmen Fehmi Dalsaldı, Seda Sayan ve Gönül Yazar taklitleri sırasında '10 bin peşin herif senin!' espirisiyle Ağaoğlu 'nun “10 bin peşin daire senin ” sloganına gönderme yaptı.

Türkiye 'nin ilk yerli büyük beden markası Sumak XL Fashion, XL Model 2011 'e sponsor oldu. Adaylar Sumak 'ın hazırladığı koleksiyonlarla podyuma çıktı. Yarışma sonrasında Gözde Bahadır hem yarışmanın birincisi hem de Sumak yüzü seçildi.

Büyük beden kadının vazgeçilmez markası Sumak XL Fashion, bugün 212 İstanbul Power Outlet 'te gerçekleşen XL Model 2011 'e sponsorluk yaptı. Türkiye 'nin ilk ve tek büyük beden model yarışması XL Model 2011 'de yarışmacı adayları Sumak XL Fashion 'ın hazırladığı koleksiyonlarla podyuma çıktı. Yarışmada birinciliği Gözde Bahadır alırken, Tuğba Dolunay ikinci Merve Bodur   da üçüncü oldu.

İlk üç model dışında bir de Sumak yüzü seçildi. Gözde Bahadır bu yılın Sumak yüzü oldu. Sumak yüzü seçilen Gözde Bahadır, jüri özel ödülünü Sumak Baştasarımcısı Arzu Gelişen 'in elinden aldı. Ayrıca modellere Sumak koleksiyonundan çeşitli hediyeler verildi. Finale kalan 11 model defileye casual, abiye ve business woman olmak üzere toplam 30 farklı kıyafetle çıktı.


Karaca ve şžaşmaz sundu

Banu Noyan 'ın organizasyon ve koreografisi ile Işın Karaca ve Vatan şžaşmaz 'ın sunumlarıyla gerçekleşen XL Model 2011 'de, ön elemeyi geçmeyi başaran 44 beden ve üzeri 11 XL manken adayı kraliçe olmak için yarıştı. Yarışmanın Jüri Başkanlığı ve Koreografını Banu Noyan yaptı. Neslihan Yargıcı, Oya Germen, Tuğba Özay, Oya Aydoğan, İpek Tanrıyar, Muammer Ketenci ve XL Fashion 'ın Baştasarımcısı Arzu Gelişen ise diğer jüri üyeleriydi.


Geri Dön