28 / 04 / 2024

Point Bornova AVM kapılarını 22 Ekim'de açıyor!

Point Bornova AVM kapılarını 22 Ekim'de açıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin rezidans ve alışveriş merkezi konseptiyle hayata geçirdiği Point Bornova AVM kapılarını 22 Ekim'de açıyor. Point Bornova Alışveriş Merkezi ile 40 marka İzmir'e ilk kez giriş yapmış olacak...




Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin rezidans ve alışveriş merkezi konseptiyle hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi 22 Ekim'de açılıyor.


Tamamlandığında 200 metre yüksekliğe ulaşacak olan ve İzmir’in en büyük karma projesi ünvanını taşıyan Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi moda, teknoloji, spor, eğlence, alışveriş ve rezidans konforunu aynı çatı altında toplayacak.


Türkiye’nin ilk üstü açılır ve kapanır AVM ünvanını taşıyacak olan Point Bornova AVM'de; H&M, Max Branner Chocolate Bar, Macfit, CosStores ve Sinemaximum yer alacak. Point Bornova Alışveriş Merkezi ile 40 marka İzmir'e ilk kez giriş yapmış olacak.


Point Bornova AVM'de neler var?

Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi içinde 5 bin metrekare alana kurulacak olan, çocuklara yönelik ilk eğitsel eğlence merkezi de sadece İzmir’in değil, bölgedeki en büyük kapsamlı çocuk alanı olacak. 9 sinema salonu 2 bin metrekare fitness salonu yer alacak,  dileyenler ayrıca teraslı yüzme havuzundan da faydalanabilecek. 60 mağazalı AVM ve 629 konutun yer aldığı Point Bornova projesi HOK ve Derin Yeşil Mimarlık tarafından tasarlandı.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön