04 / 05 / 2024

Polatlı Üçpınar Mesire Alanı bugün açılıyor!

Polatlı Üçpınar Mesire Alanı bugün açılıyor!

Geçtiğimiz hafta düzenlediği görkemli açılış töreni ile Şentepe Kapalı Pazar Yeri’ni hizmete açarak dev açılışlar zincirini başlatan Polatlı Belediyesi açılışlara ara vermeden devam ediyor.





Geçtiğimiz hafta düzenlediği görkemli açılış töreni ile Şentepe Kapalı Pazar Yeri’ni hizmete açarak dev açılışlar zincirini başlatan Polatlı Belediyesi açılışlara ara vermeden devam ediyor. Polatlı’nın Mesire Alanı ihtiyacını gidermek için söz veren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; verdiği sözlerden birini daha yerine getirerek bugün saat 17.00’de Üçpınar Mesire Alanı’nın açılışını gerçekleştirecek. Polatlı’da bir ilk olacak olan Üçpınar Mesire Alanı’nın içerisinde kamelyalar, barbeküler, futbol sahası, tenis kortu, oyun alanları, etkinlik alanları, otopark ve işyerleri bulunuyor. Polatlı Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan açılışta; tenis maçı, futbol müsabakası ve çocuklar için özel animasyon gösterileri düzenlenecek. Tüm Polatlı halkını bugün saat 17.00’de yapılacak olan açılışa davet eden Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; Polatlı’nın mesire alanı ihtiyacını gidermek için yaptıkları Üçpınar Mesire Alanı’nı kısa sürede tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Polatlı Belediyesi tarafından başlatılan dev açılışlar zinciri, Üçpınar Mesire Alanı’nın ardından Kurban Bayramı’na kadar ara vermeden devam edecek.

 
BAŞKAN YILDIZKAYA; “ŞEHRİMİZİN MESİRE ALANI İHTİYACINI GİDERİYORUZ”

 

Şehrin dört bir tarafında gerçekleştirdikleri yapım çalışmaları ile Polatlı’ya değer kattıklarını, arka arkaya yapacakları açılışlar ile dev projelerin vatandaşlar ile buluşmasını sağlayacaklarını söyleyen Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; “Polatlı’da değişim başlıyor diyerek yola çıktığımız günden bu yana şehrimizin dört bir yanında devam eden çalışmalarımızı tamamlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Söz verdiğimiz gibi; bugün saat 17.00’de içerisinde kamelyaları, barbeküleri, futbol sahası, tenis kortu, oyun alanları, etkinlik alanları, otoparkı ve işyerleri olan Üçpınar Mesire Alanımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı açılışımıza davet ediyorum. Polatlı’nın mesire alanı ihtiyacını gidermek için, şehrimizde bir ilk olan Üçpınar Mesire Alanı’nı hemşehrilerimizin hizmetine açmaktan mutluluk duyuyoruz. Üçpınar Mesire Alanımızın vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.



Polatlı Belediyesi




Geri Dön