22 / 05 / 2024

polatlıdaki mesire alanları

polatlıdaki mesire alanları

Geçtiğimiz hafta düzenlediği görkemli açılış töreni ile Şentepe Kapalı Pazar Yeri’ni hizmete açarak dev açılışlar zincirini başlatan Polatlı Belediyesi açılışlara ara vermeden devam ediyor.

İstanbul'daki orta ve üzeri riskli yapıların tamamı 4 kez dönüştürebilirdi! 

İstanbul Planlama Ajansı’nın yaptığı depreme hazırlık çalışmasına göre İstanbul’da orman ve askeri alanlar imara açılarak yaratılan toplam 85 milyar dolarlık rant ile İstanbul’daki orta ve üzeri riskli yapıların tümü 4 defa dönüştürebilirdi. İşte o raporda yer alan detaylar...

Başkentte 21 adet 2+1 daire satılıyor! Ev alacaklara müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara Polatlı'da yer alan 21 adet 2+1 daireyi satıyor. Peki Ankara Polatlı'daki konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Süreç nasıl ilerliyor?

İstanbul'da yer alan pek çok askeri arazi tek tek imara açıldı. Peki İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Askeri alanların imara açılma süreci nasıl ilerliyor? Hangi askeri alanlar imara açıldı? 

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

ABD'den 500 milyon dolarlık dev yatırım! Şehirler teknoloji merkezine dönüşüyor

ABD hükümeti, ilk 500 milyon $’lık yatırımla orta Amerika’daki metropol alanlarını teknoloji yeniliğinin bir sonraki sıcak noktalarına dönüştürmeye çalışıyor.

İstanbul'daki askeri alanlar imara açılıyor iddiası! 

İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, megakent İstanbul'da imara açılan asgari alanları paylaştı. İşte ayrıntılar...

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki Hyatt otelini açıyor! 130 odalı otel ve 160 rezidans geliyor!

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki 202 yıllık Marashka binasını Hyatt oteli olarak bu hafta açıyor. Projede 160 konut, seçkin mağazalar, restoranlar, kafeler, kulüpler ve çocuk alanları da yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Ofis fiyatları düşüyor! Mega kent İstanbul'da 2,5 milyon metrekare ofis binası kullanılmayı bekliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, mega kent İstanbul'daki ofis alanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yazıcı, 2,5 milyon metrekare ofis alanının sahibini beklediğini söyledi.

İstanbul'daki sanayi ve üretim alanlarının yüzde 60'ı deprem bölgesinde!

TÜSİAD, TÜRKONFED ve SEDEFED'in iş birliğinde hazırlanan rapor, İstanbul'daki sanayi ve üretim alanlarının yüzde 60'nın deprem bölgesinde bulunduğunu, ekonomik zararın 25 ila 300 milyar doları ulaşabileceğini ortaya koydu.

Çatalca'da 21.6 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık mesire yeri!

Çatalca Orman İşletme Müdürlüğü İstanbul Çatalca'daki Fındıkdere B Tipi Mesire Yeri işletme hakkını 20 yıl süre ve 21 milyon 600 bin TL bedelle kiraya verecek.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan İstanbul'daki şantiye alanlarına ziyaret!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, kuruma bağlı İstanbul'da devam eden projeleri inceledi. 

polatlıdaki mesire alanları Haberi

polatlıdaki mesire alanları



Geçtiğimiz hafta düzenlediği görkemli açılış töreni ile Şentepe Kapalı Pazar Yeri’ni hizmete açarak dev açılışlar zincirini başlatan Polatlı Belediyesi açılışlara ara vermeden devam ediyor. Polatlı’nın Mesire Alanı ihtiyacını gidermek için söz veren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; verdiği sözlerden birini daha yerine getirerek bugün saat 17.00’de Üçpınar Mesire Alanı’nın açılışını gerçekleştirecek. Polatlı’da bir ilk olacak olan Üçpınar Mesire Alanı’nın içerisinde kamelyalar, barbeküler, futbol sahası, tenis kortu, oyun alanları, etkinlik alanları, otopark ve işyerleri bulunuyor. Polatlı Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan açılışta; tenis maçı, futbol müsabakası ve çocuklar için özel animasyon gösterileri düzenlenecek. Tüm Polatlı halkını bugün saat 17.00’de yapılacak olan açılışa davet eden Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; Polatlı’nın mesire alanı ihtiyacını gidermek için yaptıkları Üçpınar Mesire Alanı’nı kısa sürede...