03 / 05 / 2024

Polin Su Parkları Amsterdam'da 2 ödül aldı!

Polin Su Parkları Amsterdam'da 2 ödül aldı!

Polin Su Parkları ve Havuz Sistemleri, bu yıl Hollanda'nın Amsterdam şehrinde düzenlenen European Star Awards ödüllerinde 'Kingo Cobra' ve 'Süper Combo' isimli iki su kaydırağı ile ödüle layık görüldü.



Genel merkezi Kocaeli'de bulunan Polin Su Parkları ve Havuz Sistemleri, bu yıl Hollanda'nın Amsterdam şehrinde düzenlenen European Star Awards ödüllerinde 'Kingo Cobra' ve 'Süper Combo' isimli iki su kaydırağı ile ödüle layık görüldü. Polin Su Parkları ve Havuz Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Barış Pakiş, şirketin önümüzdeki sürece ilişkin hedeflerini 'adrenalini yüksek ürünler' üretmek olarak tanımladı. Polin imzalı, King Cobra su kaydırağının 2012 ve 2013 yıllarında, 'Avrupa'nın En İyi Su Kaydırakları' kategorisinde birincilik ödülünün sahibi olduğuna dikkat çeken Pakiş, bu yıl ise 'King Cobra' adlı ürünleriyle bu ödüle layık görüldükleri bilgisini verdi. 


Kingo Cobra adlı ürünlerinin Aspro Grubu'naait Fransa'da kurulu 'Aqualand Frejus' su parkında yer aldığını anlatan Barış Pakiş, "Türkiye'de  İzmir  Selçuk'ta Aquafantasy Aquapark'ta kurulu 'Süper Combo' adlı su kaydırağı da bu önemli ödüle layık görüldü. Alman Kirmes&Park Revenue Dergisi'nin, uluslararası sektör uzmanlarından oluşan bağnnsız jüri üyelerinin değerlendirerek seçtiği ödüllerinin amacı, Avrupa'daki parklarda cesur ve ezber bozan yenilikçi ürünlerin tanınmasını sağlamak. Bu amaçla 2014'te Amsterdam'da 23 Eylül'de sektörün en büyük fuarlarından Euro Attractions Show .ile eş zamanlı düzenlenen bir ödül töreni ile "Eğlence Parkı ve Atraksiyonları' alanında, Avrupa'nın en dikkat çeken ürünlerine 11 farklı kategoride ödül verildi. Biz de bu ödüllerin ikisini aldık" şeklinde bilgi verdi. 


"Su parklarında 75 ülkeyle çalışıyoruz" Su kaydırakları ile su parklarının tasarımı, üretim ve montajında global bir marka olarak çalıştıklarının altını çizen Barış Pakiş, 1976 yılında fiberglas kompozitten inşaat malzemeleri üretmek amacıyla İstanbul'da kurulduklarını hatırlattı. Kuruldukları günden bu yana yenilik ve kaliteye önem vermeleri sayesinde sektörde iş hacmi güçlü bir firma konumuna geldiklerini anlatan Pakiş, şöyle devam etti: "35 yılın vermiş olduğu tecrübeyle su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında 75 ülkeyle çalışıyoruz. Fiberglas kompozit ürün imal eden Polin'in porföyünün en önemli kısmını su kaydırakları ile çocuk ve havuz animasyonları oluşturuyor. Polin'in ürün gamı arasında atik -temizleme amaçlı fiberglas mixerler, fiberglas modüler ve monoblok havuzlar, diğer kompozit şehit mobilyaları, fiberglas motoryatlar gibi ürünler de bulunuyor." Gebze'de 10 bin metrekaresi açık, 10 bin metrekaresi ise kapalı alana sahip iki fabrikasında tüm fiberglas üretimlerini istenilen standartlarda ürettiklerini anlatan Barış Pakiş, hammadde alımından, ürünlerin ve hizmetlerin müşteriye teslimine kadar olan tüm safhalarda, kalite yönetim sistemi uygulayarak, marka değerlerini korumaya özen gösterdiklerini bildirdi. Pakiş, yaptıkları su kaydıraklarının tüm tasarım, üretim, montaj ve servis süreçlerinin 2004 yılından beri ISO 9001:2008 Uluslararası Kalite Yönetim Sistemi altında; Avrupa normlarına uygun olarak piyasaya sürüldüğünü bildirdi. 


"Hedefimiz adrenalini yüksek ürünler" Sektöre yön vermek adına yeni dönemde de Ar-Ge çalışmalarının aralıksız süreceğinin altını çizen Barış Pakiş, "Adrenalini yüksek ürünler imal ettirerek yeni dönemdeki temel hedefimiz olacak" aktarımını yaptı. Pakiş, bugün ve gelecek öngörülerini ele aldıklarında sektörün küresel ölçekte iki ayrıntı il büyüyeceğini belirterek, "Bu gelişmeler "A'dan Z' ye kadar tüm ihtiyaçlara tek elden ve entegre edilmiş çözümler sunmak ve sektöre yeni, adrenalini yüksek ürünler sunmak olarak karşımıza çıkıyor. Her iki konuda da sektöre yön verme misyonu ile yola devam edeceğiz" değerlendirmesini yaptı. 



Geri Dön