Ekonomi

Polis maaş promosyonunda deprem! 18 bin, 30 bin, 50 bin TL değil, tamı tamına 60 bin TL promosyon! Hemen bakın! 

Polis maaş promosyonundaki son dakika gelişmeleri sık sık araştırılıyor. Peki polis maaş promosyonu kaç lira ödenecek? Polis maaş promosyonu açıklandı mı? İşte 2022 polis maaş promosyonu ile ilgili merakla araştırılan her şey... Bir taraftan da  EGM, polislerin hoşuna gitmeyen açıklamalarda bulunuyor

Yaklaşık 330 bin polisin faydalanacağı polis promosyonu için EGM ile Vakıfbank arasında pazarlık devam ediyor. Bir taraftan da  EGM, polislerin hoşuna gitmeyen açıklamalarda bulunuyor. Son EGM promosyon tutarı yine polislerin yüzünü güldüredi. Twitter aracılığıyla seslerini duyurmak isteyen polisler, maaş promosyonu için 50 bin Türk Lirası tutarındaki taleplerini 60 bin Türk Lirası'na yükseltti. 

 

Bir süredir büyük bir hararetle devam eden polis maaş promosyonu tartışmalarının kısa sürede sonuçlanması öngörülüyken, her iki tarafta henüz istediğini alamadı.  Vakıfbank EGM pazarlığı devam ederken, polisler de Twitter aracılığıyla seslerini duyurmaya çalışıyor. 

Peki polis maaş promosyonu ne zaman verilecek? Polis maaş promosyonu 2022 ne kadar olacak? Polis maaş promosyonunda son durum ne? İşte tüm merak edilen detaylar...

Son enflasyon açıklamasından sonra polis tarafı 3 aylık peşinat için promosyon tutarının 60 bin Türk Lirası'na yükseltilmesini istedi. Tgrt Haber'den Göktü Efil'in haberine göre; Emniyet-Sen polis maaş promosyonu konusunda büyük bir emek verirken Twitter ve çeşitli sosyal medya platformları üzerinden etkinlikler gerçekleştiriliyor. 

2022 POLİS MAAŞ PROMOSYONU  HANGİ TARİHTE VERİLECEK? POLİS MAAŞ PROMOSYONU NE ZAMAN YATACAK?

Yaklaşık 1 aydır devam eden tartışmaları kapsamında polis maaş promosyonunun yakın bir zamanda belirlenmesi öngörülüyor. İlk etapta Vakıfbank'ın 18 bin lira tutarındaki promosyonu kabul edilmemişti. Sonra promosyon tutarı 30 bin liraya yükseldildi ancak bu teklifte kabul edilmedi. 330 bin polis banka promosyonu için 50 bin Türk Lirası'nda ısrarcı bir tavır sergiledi. 

Bu rakam Vakıfbank ve EGM arasında tartışmaları sürdürürken yeni enflasyon rakamları kapsamında polisler promosyon isteğini 60 bin Türk Lirası olarak güncelledi. EGM ile Vakıfbank'ın polis promosyonu konusunda tartıştığı öngörülürken; Emniyet-Sen ve diğer polis sendikaları bu konuda etkin role sahip. 

 

POLİS MAAŞ PROMOSYONU 42 BİN LİRA MI OLDU? 

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Vakıfbank arasındaki banka maaş promosyonu pazarlığı devam ederken, Vakıfbank ile EGM'nin 42 bin lirada anlaştığı iddiaları sosyal medyayı meşgul ediyor. Ancak konu ile ilgili Vakıfbank'tan ya da EGM'den bir açıklama yapılmadı. 

Emekli promosyonunda yarış kızıştı, süre uzatıldı! Bankalar peş peşe açıkladı! ING, Vakıf Bank, TEB, Akbank...

Emekliler 1 Ocak 2023 zammınıza hemen bir göz atın! Tek tek BağKur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri 2023 zam tablosu!

Emekli promosyonunda Eylül sürprizi! Eylül aşkın yanında para da getirecek! Yapı Kredi, ING açıkladı...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde Eylül depremi! Bu maaşları duyan şok oldu! Şu an rakamlara bakın!