03 / 05 / 2024

Polisan-Seranit İşbirliği kötü kokuları yok eden Ekolojik Boya üretildi!

Polisan-Seranit İşbirliği kötü kokuları yok eden Ekolojik Boya üretildi!

İnşaat sektörünün önde gelen iki şirketi Seranit Yapı Grubu ve Polisan Boya işbirliği Ekolojik Sıva’nın ardından Ekolojik Boya’yı da tüketicilerin hizmetine sunuyor...




İnşaat sektörünün önde gelen iki şirketi Seranit Yapı Grubu ve Polisan Boya işbirliği Ekolojik Sıva’nın ardından Ekolojik Boya’yı da tüketicilerin hizmetine sunuyor. ASTRO3 OXIPAINT Ekolojik Boya, içeriğinde aktive edilmiş doğal elementler sayesinde kötü kokuları yok etme, nem dengeleme, kir ve leke direnci sağlama, küf ve mantar oluşumunu engelleme gibi faydalar sağlıyor.



Seranit Yapı Grubu ve Polisan Boya arasındaki işbirliği gelişerek büyüyor. Seranit Ar-Ge’si tarafından Ocak 2013’te geliştirilen ve içeriğindeki özel elementlerle mekanlarda ki yemek, sigara, tuvalet, boya ve ilaç kokusu gibi istenmeyen kokuları yok etme özelliklerine sahip Seraoxicoat Ekolojik Sıva, tüketicilerle buluşmuştu. 



Doğal, sağlıklı ve çevreci ürün Seraoxicoat’un içeriğindeki aktive edilmiş doğal elementler sayesinde kötü kokuları yok etme, nem dengeleme, kir ve leke direnci sağlama, küf ve mantar oluşumunu engelleme gibi tüketici faydalarını maksimize eden ve %100 performansa ulaşmasını sağlayan ASTRO3 OXIPAINT Ekolojik Boya, Polisan Boya satış noktalarında yerini aldı.  ASTRO3 OXIPAINT adını, Ozon (kimyadaki yazılımı ile O3)  yani aktif oksijen, bilinen en etkili mikrop öldürücü ve koku giderici gazdan aldı.



Erol Mizrahi: “Markamızın “en iyi” olma sözü var, sözümüzü tutmaya devam ediyoruz” 

Markalar için en önemli değerin paydaşlarına verdiği sözü tutmak olduğunu dile getiren Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi, “Polisan olarak boya sektöründe sadece “en büyük” olmaya değil sürekli olarak “en iyi” olmaya odaklıyız. En kaliteli ürünleri üretiyoruz, en geniş ürün yelpazesine, en gelişmiş renklendirme ve üretim amaçlı kullanılan Mix sisteme sahibiz, en estetik yaşam alanları için gerekli olan alternatif ürünlerimiz mevcut, en modern satış noktaları için hazırlanmış standartları uyguluyoruz, en hızlı sevkiyat süresine sahibiz. “En iyi” ler listemizi genişleteceğine, gücümüze güç katacağına, sağlam bir sinerji oluşturacağına inandığım Seranit firması ile olan işbirliğimizden son derece memnunum. İşbirliğimizin yeni meyvesi olan ASTRO3 Oxipaint, Seranit tarafından geliştirilen özel hammaddenin Polisan Ar-Ge’si tarafından boyaya entegrasyonu ile formüle edilmiş özel bir üründür. Sektöre böylesine inovatif bir ürün kazandırmaktan gurur duyuyoruz. Bu sayede Polisan’ın ‘en iyi’ ürünler ailesine bir yenisi daha eklenmiş oldu” dedi.



Geri Dön